diumenge, 22 de juliol del 2012

Primera prova que acaba amb derrota

Primer onze de la temporada 12-13 (Foto: Pedro Salado)


CE Sabadell 1-2 UE Sant Andreu

Sabadell: De Navas, Abraham Paz, Toni Lao, Ramírez, Espasandín, Hèctor Simón, Arteaga, Eneko, Arnau, Hidalgo i Baha. També han jugat: Nauzet, Pablo Ruiz, Llorente, Juvenal, Fito, Ulises, Collantes i Aníbal.

Sant Andreu: Èric, Cárdenas, Jilmar, Azparren, Jarque, Muñoz, Víctor, Adri, Èdgar, David Prats i Rubén. També han jugat: Aliaga, Chapi Arnau, Melo, Cristian, Canelada, Xavi Jiménez, Quim Araujo, Aitor, Josu, Javi i Sergio.

Gols: 0-1 David Prats (p) (min. 30); 0-2 Xavi Jiménez (min. 71) i 1-2 Fito Miranda (min. 79)

Àrbitre: Rodríguez Portolés

Estadi: Josep Molins (800 espectadors)


Derrota en el primer amistós. El Centre d'Esports Sabadell començava ahir la sèrie de partits amistosos que han de servir a l'equip de Lluís Carreras per arribar en la millor forma al debut en lliga contra el Girona a Montilivi del proper 18 d'agost. El rival no era un qualsevol i és que el Sant Andreu amb els exarlequinats Chapi Arnau, Mikel Azparren i Piti Belmonte i Manel Martínez a la banqueta ha configurat una plantilla estar a la part alta del seu grup de Segona Divisió B. Tot i la derrota, seria el Sabadell qui crearia les primeres ocasions amb un Eneko Fernández, que tornava de la seva greu lesió de genoll, molt actiu per banda esquerre. Abraham Paz, amb un gran cop de cap a la sortida d'un córner, va estavellar la pilota al travesser donant el seu primer avís en les jugades d'estratègia. Però seria el Sant Andreu qui s'avançaria en el marcador gràcies a un penal comès per David Prats que el propi ex de L'Hospitalet s'encarregaria de convertir. Abans del descans, el jove Arnau rematava, al igual que Paz, al travesser aprofitant una gran centrada d'Eneko.

En el segon temps, només Espasandín, Abraham Paz i Óscar Ramírez continuarien sobre la gespa de les pistes Josep Molins. La resta, jugadors entrats des de la banqueta. Entre ells, Fito Miranda, que al igual que Eneko, tornava a disputar un partit i ho feia a un gran nivel. El primer en avisar seria Juvenal Edjogo en un dels seus clàssics llançaments de falta. Però, de nou, tornaria a marcar el Sant Andreu. En un ràpid contraatac, Xavi Jiménez batia al debutant Nauzet Pérez que poc podia fer. El Sabadell recortaria distàncies amb un gran gol de falta de Fito Miranda. Els arlequinats van buscar l'empat per no començar la pretemporada amb derrota, però no es van produir ocasions clares de gol. Així doncs, derrota amb el Sant Andreu i a prepara el següent amistós que serà aquest proper dimecres a Palafrugell i contra el Llagostera d'Oriol Alsina a partir de les 19h.