dijous, 26 de juliol del 2012

Empat sense gols en el segon amistós

Onze titular del Sabadell ahir a Palafrugell (Foto: Ràdio Sabadell)


UE Llagostera 0-0 CE Sabadell

Llagostera: Moragón, Aimar, Artabe, Óscar Álvarez, Javi González, Tito, Pitu, Joaquín, Tarradellas, Serramitja i Marc Sellarès. També van jugar: Oliver, Blanchart, Pere Segarra, Cano, Barón, Álex Moreno, Masó, Granell, Enric Pi, Aumatell i Nico.

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Moha, Hèctor Simón, Fito, Llorente, Collantes, Eneko i Ulises. També van jugar: De Navas, Espasandín, Hidalgo, Ramírez, Juvenal, Gato, Baha, Arnau i Tortolero.

Gols: Cap

Àrbitre: Rigau Garcia

Estadi: Municipal Josep Pla (150 espectadors)

Es resisteix la victòria. El Centre d'Esports continua preparant-se pel debut en lliga del proper 18 d'agost a Montilivi contra el Girona i ahir va empatar contra el Llagostera, equip revelació de la temporada passada a Segona Divisió B. En una primera meitat amb domini clar del Sabadell, va faltar una mica d'inspiració en les jugades d'atac per crear ocasions clares de gol sobre la porteria defensada per l'ex Hospitalet, Moragón. La més clara, va ser un xut fluix i desviat de Fito Miranda dins l'àrea. Un Fito que va tornar a ser dels més actius, al igual que dissabte passat contra el Sant Andreu, i que, a més, va actuar de capità. També Ulises va mostrar detalls de la seva qualitat, tot i jugar com a referència en atac. Pel que fa al Llagostera, l'ex del Real Unión Marc Sellarès, va ser dels més incisius dels llagosterencs i en dues ocasions va fer lluir a un eficaç Nauzet. El segon temps ha servit per canviar gairebé tot l'equip. Només Juanjo Collantes i Ulises Dávila han aguantat els noranta minuts de joc. El mexicà, en aquesta segona part, ha actuat de mitjapunta amb la referència a dalt del franco-marroquí Nabil Baha. Si a la primera part havia debutat Moha, en aquesta segona ho van fer l'ex del Alcoyano Gato i Dani Tortolero. En aquests segons quaranta-cinc minuts, ha estat el Llagostera qui ha estat més actiu i ha portat el pes del partit i qui ha gaudit de les millors ocasions. Sobretot en una ocasió del granollerí Enric Pi que s'ha trobat, un cop més, amb un esplèndid David De Navas que ha evitat el primer gol de la tarda. En el Sabadell, destacarem la movilitat i la rapidesa de Manuel Gato. Sembla haver deixat enrere els problemes físics que li van impedir jugar contra el Sant Andreu i va gaudir de dues bones ocasions. Un d'elles acabaria picant al pal dret de la porteria defensada per Oliver. Sense temps per més, es va acabar el segon amistós de pretemporada dels homes de Lluís Carreras. Ara seguiran entrenant-se en l'stage de Mas Solà i dissabte, a Palamós, tindrà lloc el tercer amistós a partir de les 18.30h. al Municipal palamosí.