dimarts, 3 de juliol del 2012

Calendari VIII Torneig InterPenyes CE Sabadell 2012


Ja tenim el calendari del VIII Torneig InterPenyes CE Sabadell. En la vuitena edició del torneig que es portarà a terme aquest proper dissabte 7 de juliol a les instal·lacions de Cal Balsach, el equips han quedat enquadrat de la següent manera:

Grup Arlequinat

Penya Arlequinada La Plana
Equip de Socis
Periodistes
Penya La Trempera Arlequinada
Penya @rlekinats.com
Penya Supporters Gol Nord

Grup Saballut

Penya Sabadell
LFA
FS Sabadell Femení
Penya Los Califas
Jogar Sabadell
Foreros Arlequinats

Per baixa de darrera hora de l'equip de "Treballadors del Club", per no haver de modificar el calendari ja publicat la organització ha optat per convidar a l'equip del FS Sabadell Femení. Un equip que serà mixte, és a dir, composat per homes i dones. Recordem que els encontres tindran una dura de 16 minuts (8 minuts per part). Els dos últims de cada grup no passaran a la fase final, els quarts classificats s'enfrontaran entre ells per saber el 7è i 8è classificat, els tercers per saber el 5è i 6è classificat i els dos primers de cada grup s'enfrontaran entre ells a les semifinals. Llavors és disputaran la final de consolació i la gran final.

IMPORTANT: Preguem que tots els equips estiguin al pavelló 15 minuts abans de cada partit per portar el torneig a l'hora.