Onze titular ahir al Nou Municipal de Palamós

Palamós CF 0-3 CE Sabadell

Palamós: Martí, Romero, Chicho, Nierga, Ritxi, Javi Revert, Gálve, Sergio García, Chema, Dani Fernández i Subi. També han jugat: Bayona, Parella, Cuenca, Jam, Gerard, Venzal, Cano, Ditellah i Zallas.

Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Hèctor Simón, Llorente, Fito, Gato, Eneko i Baha. També han jugat: De Navas, Hidalgo, Aníbal Zurdo, Juvenal, Pablo Ruiz, Uli Dávila, Toni Lao, Arnau, Collantes i Moha.

Gols: 0-1 Llorente (min. 34), 0-2 Pablo Ruiz (min. 82) i 0-3 Aníbal Zurdo (min. 92)

Àrbitre: Ana Zardaín López

Estadi: Nou Municipal de Palamós (400 espectadors)

Primera victòria. Després dels dos primers partits de pretemporada saldats amb una derrota davant el Sant Andreu i un posterior empat a zero contra el Llagostera a Palafrugell, el Sabadell 2012-2013 es va poder estrenar ahir a Palamós amb una victòria. Un triomf del tot plàcid i on el Palamós només va posar una mica de resistència en els primers quaranta-cinc minuts. En aquesta primera part, el Sabadell era domini clar de la pilota i del joc, però el Palamós sortia al contraatac sempre que podia i robava pilotes perilloses a migcamp. Tot i aquest domini, li costava als homes de Lluís Carreras crear ocasions clares de gol. Abans de la primera diana, Gato ho provaba amb un xut ras i sec que treia un defensa quant ja es cantava el gol. Minuts següents, el propi Gato feia una passada en profunditat aprofitant l'arribada de segona línia de Llorente i aquest batia per baix al porter Martí. El Palamós va intentar l'empat però se li va anul·lar un gol per fora de joc al servei d'una falta.

En el segon temps, el domini arlequinat va ser encara més aclaparador aprofitant la millor condició física dels sabadellencs. La entrada d'Ulises Dávila, Aníbal o Collantes va donar un altre aire a l'equip i les jugades combinades van ser constants. En una d'aquestes, el mexicà Dávila va intentar una vaselina gairebé impossible, però que per poc no va ser un golás. Collantes trencava sempre que volia amb velocitat al seu lateral i en una d'aquestes, Pablo Ruiz totalment sol al segon pal, feia pujar el 0-2 al marcador del Municipal de Palamós. Ja a les acaballes de l'encontre, Aníbal Zurdo, que ja ho havia provat en anteriors ocasions sense fortuna, s'estrenava com a golejador amb la samarreta arlequinada. En definitiva, un partit plàcid amb marcador totalment just i els jugadors acumulant minuts per arribar en la millor forma física a l'estrena en competició de lliga. El proper compromís del Centre d'Esports serà aquest proper dimecres a partir de les 19.30h davant l'Escala.