dijous, 25 de novembre del 2010

Estem d'aniversari!


Avui, 25 de novembre, la penya @rlekinats.com compleix el seu novè aniversari.

Portem ja nou anys seguint al Centre d’Esports Sabadell com a entitat. Cadascú de nosaltres, com a socis, aficionats o seguidors, segur que uns quants més. I ha estat i està sent gràcies precisament a gent com tu, que estàs llegint aquestes línies, que hem arribat a aquesta xifra, prop d’una dècada, que es diu de pressa.

Durant aquests anys podem dir que ja les hem vist de tots els colors: hem viscut el Centenari, un descens de categoria, un ascens, un segon intent d’ascens, en aquell cas frustrat... estan sent i de ben segur que continuaran sent moltes emocions esperem, això sí, que positives. Aquesta temporada podem anar pel bon camí i nosaltres hi serem per intentar que així sigui, aportant el nostre granet de sorra.

No només ens hem dedicat a animar des de les graderies, que també, però segur que molts, si no tots, recordareu els xats amb els jugadors, tècnics i presidents, que han anat derivant fins als col•loquis ‘en viu’ al Casal Pere Quart, d’altres també tindreu nostàlgia de les rues de Carnestoltes en les que hem participat o la Marxa Arlequinada, que des d’un primer moment ja va entrar als annals de la història del club, així com segur que totes i tots sabeu que a finals de temporada hi ha el Torneig InterPenyes C.E. Sabadell, que el portem organitzant des de l’inici, i ja en són sis les edicions i tants altres actes en els que hem organitzat o participat.

En resum doncs, hem fet i estem fent el que penso que és un bon camí per una penya, incidint sobretot en els actes socials del nostre club i donant suport en tot moment des de la graderia, és per això que et volem agrair el suport que rebem a aquesta penya, perquè en definitiva, no deixa de ser una manera més de demostrar l’estima cap a aquest gran club que és el Centre d’Esports Sabadell.

Moltes gràcies a tothom i VISCA EL CENTRE D’ESPORTS SABADELL!!!