divendres, 13 d’agost del 2010

Partit fluix que acaba en victòria arlequinada als penals

De Navas rebent el Trofeu Vila de Llagostera


C.E. Sabadell: De Navas, Chapi Arnau (Roberto, 77'), Agustín (Azparren, 60'), Toni Lao, Bermudo (Àlex Ruiz, 77'), Robles (Puigdollers, 45'), Fito (Peque, 77'), Manga (Quereda, 77'), Raúl Rodríguez (Jordi Sánchez, 60'), Eneko (Chica, 60') i Joaquín (Nélber, 45').
.
Gols: 1-0 Uri (32') i 1-1 (Fito, 50')
.
Tanda de Penals: Puigdollers, Azparren, Roberto, Nélber i Jordi Sánchez
.
Victòria als penals del Sabadell en el II Trofeu Vila de Llagostera. En un partit molt poc vistós i sota una intensa pluja en el petit camp gironí, els arlequinats van fer un partit força discret, molt típic d'aquestes alçades d'any i amb molts canvis de jugadors. El Llagostera, molt ben posicionat sobre el terreny de joc i molt motivat, es va avançar en el marcador en el minut 32, quant una errada de De Navas en una cessió d'Agustín, va rebotar en els peus del davanter Uri i va entrar tranquil·lament a la porteria sabadellenca. La resposta arlequinada a aquest gol va ser força tímida amb alguna internada de Raúl Rodríguez per banda dreta o en córners llançat per Alberto Manga. Un d'aquests va acabar amb una volea des de la fronta de l'àrea per Fito que a punt va estar de ser un golàs.
.
La segona meitat va començar bastant bé per els interessos arlequinats, ja que l'esmentat Fito aquest cop si que va tenir més sort, i en un xut des de fora de l'àrea va significar l'empat a un en el marcador. Podria semblar que el Sabadell acabaria remontant el partit, però res més lluny de la realitat. Només dues faltes de Puigdollers van portar cert perill a la porteria del Llagostera. En canvi, els locals van gaudir de dues bones oportunitat, que aquest cop De Navas si que va poder rebutjar encertadament. Finalment, l'empat ens veia abocats a una tanda de penals per decidir el campió. El Sabadell va estar una mica més encertat -va tranformar els cinc llanaçaments-, per una errada dels locals. D'aquesta manera, els homes de Lluís Carreras s'emportaven el Trofeu cap a casa. Proper compromís a la pretemporada, demà mateix a les instal·lacions Josep Molins de Sant Oleguer davant l'Olesa, de l'exarlequinat José Antonio Montes, a partir de les 18.30h.