dimecres, 4 d’agost del 2010

Continua la maledicció de l'Històrics

El Sabadell continuarà un any més sense saber el que es aconseguir el Torneig d'Històrics. En el triangular d'aquesta tarda, l'Horta i el Premià han superat als sabadellencs en els dos mini partits i han deixat sense opcions a l'equip de Lluís Carreras. El Sabadell i l'Horta han obert el segon triangular del Torneig amb un partit bastant fluix dels dos equips. Un Sabadell, amb majoria de jugadors joves, ha vist com els barcelonins marcaven l'únic gol del partit a la mitja hora i s'emportaven els tres punts en joc. Abans, el Sabadell hauria haver pogut marcat en un xut de Raúl Rodríguez i el posterior rebot que ha arribat a les botes de Nélber, però el seu xut ha sortit massa alt. Minuts més tard, ha estat Roberto Morales que ha creuat massa el seu xut. En els posteriors penals, decisius en cas de triple empat, Fito ha errat el seu llançament i l'Horta s'ha endut també la tanda de penals.

C.E. Sabadell: Albert, Lao, Pagès, Azparren, Àlex Ruiz, Puigdollers, Fito, Roberto, Raúl Rodríguez, Chica i Nélber.

Gol: Eric (30')

Amb la derrota del primer partit, el Sabadell ha hagut de jugar seguidament davant el Premià en busca d'una victòria que fes possible un triple empat i mantenir alguna esperança de passar a semifinals. Molt forts han sortit als arlequinats, que als deu minuts podien haver sentenciat el partit amb clares ocasions de gol de Joaquín, per partida doble. Però ha estat el Premià qui s'ha avançat en el marcador amb un gran gol de Jonathan que s'ha colat per l'escaire de De Navas. Un gol, tot s'ha de dir, precedit d'un clamorós fora de joc. El gol en contra ha trastocat als jugadors i la pressió i el bon joc dels primers minuts ha disminuit considerablement. Amb aquesta nova derrota, el Sabadell s'acomiadava del XXVè Torneig d'Històrics. En el posterior partit decisiu entre Horta i Premià, han estat els primers qui s'han imposat per 3-1 i jugaran les semifinals de divendres contra el vencedor del triangular que enfrontarà a l'Espanyol B, Europa i el Masnou, vigent campió.

C.E. Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Àlex Ruiz (Lao, 28'), Bermudo, Juvenal, Manga, Quereda (Roberto, 38'), Jordi Sánchez, Eneko i Joaquín.

Gol: Jonathan (17')