divendres, 20 d’agost del 2010

Derrota per la mínima en una bona segona part

Agustín rematant de cap en un córner


F.C. Barcelona B: Oier, Montoya, Marc Bartra, Fontàs, Carles Planas, Abraham, Ilie, Víctor Vázquez, Nolito, Benja i Jonathan Soriano. També han jugat: Masip, Edu Oriol, Rochina, Rubén Alcántara, Campabadal, Espinosa, Ledes, Rosell, Armando i Isaac Cuenca.

C.E. Sabadell: De Navas, Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Juvenal (Robles, 75') Puuigdollers (Nélber, 80'), Raúl Rodríguez (Jordi Sánchez, 75'), Eneko, Fito (Aitor, 88') i Marc Fernández (Roberto, 60').

Gols: 1-0 Soriano, 17'

Partit molt complicat el que havia d'afrontar el Sabadell al Mini Estadi davant un equip de superior categoria. A més, en els primers compasos de partit es van complir els pitjors dels presagis. Un Barcelona B molt actiu va tancar al darrera al Sabadell i en un bon primer quart d'hora local podria haver posat terra de per mig amb dos gols, si De Navas, un cop més, no hagués estat encertat. El gol es veia a venir i finalment Jonathan Soriano després d'un rebot de De Navas a xut de Benja no va perdonar i va fer pujar el primer gol al marcador. El resultat en contra va semblar despertar als arlequinats que van gaudir d'una molt bona ocasió de Marc Fernández amb el cap a centrada de Bermudo que va poder ser l'empat. O un xut de Juvenal des de la frontal, just abans del descans, que va meréixer més sort.

A la segona meitat, Lluís Carreras no va realitzar cap canvi, potser pensant en el partit amb el Lleida i l'equip va sortir més endollat que els blaugranes. Per aquest motiu, Raúl Rodríguez va fer un gol totalment legal, que incomprensiblement l'asistent va anul·lar per fora de joc. També un parell d'u contra u de l'avui davanter centre Marc Fernández van poder acabar en gol, però la definició no va ser la millor. Sens dubte, la bona segona part dels sabadellencs ha de ser la tònica a seguir pel debut de la setmana vinent. Només la falta de punteria cara a porteria ha privat al Sabadell d'empatar o fins i tot de guanyar el partit. Aquest diumenge, a Igualada, darrer partit amistós de la pretemporada que servirà per acabar d'acoplar tots els jugadors i esperar durant aquests dies que els tocats Manga i Joaquin es puguin recuperar totalment.