diumenge, 15 de març del 2009

Vendaval saballut a Foietes

Valuosa victòria @rlekinada a Foietes


Benidorm 2–4 Sabadell

Benidorm: Adrián, Abel, Baixauli, Dani Guillén, Bardal, Javi Moreno, Luismi Loro (min. 62 Flavio), Víctor (min. 35 Ruano), Chupe, Luis Domènech i Gorka (min. 61 Moncho).

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Pelegrí, Pagès, Iglesias (min. 72 Juan Carlos), Pradas (min. 75 Javi Rodríguez), Juvenal, Joel, Morales i Àxel (min. 80 Siso).

Gols: 0-1 Joel (min. 17), 1-1 Luis Domènech (min. 27), 1-2 Pradas (min. 29), 1-3 Pradas (min. 54), 2-3 Flavio (min. 70), 2-4 Siso (min. 89)

Estadi: Foietes (500 espectadors)

Abans de la visita del nostre equip a Foietes tan sols a la primera jornada de lliga, l’Alcoià havia estat capaç de sumar-hi la victòria; a més els de Paco López només havien encaixat a casa sis gols fins al moment. D’aquesta manera els tres punts sumats a Benidorm encara van tenir un millor regust i fent un bon joc. Poc vam tardar en marcar el primer de la matinal, tot i que força afortunat ja que Joel es va aprofitar d’una errada defensiva entre Abel, que va relliscar, i el porter Adrián que no va fer el seu millor partit. No es va donar per vençut l’equip local que després d’una contra el davanter Luis Domènech va fer l’empat després d’una dubtosa sortida de De Navas. El cop va ser important però en només dos minuts ens vam tornar a posar al davant al marcador gràcies a una centrada de Morales que va rematar als fons de la porteria Pradas en el que seria el seu primer gol amb la samarreta del Sabadell. Però el jove extrem saballut no en va tenir prou i ja a l’inici de la segona meitat i després de pentinar la pilota faria gairebé la sentència fent explotar de joia als aficionats que van desplaçar-se fins a la ciutat del turisme. A més el mateix Pradas va rematar al pal i poc després va forçar la segona groga de Javi Moreno que deixaria als locals amb 10. Semblava tot controlat però una bona jugada de Moncho la va rematar a gol Flavio per donar emoció al partit. Els de Paco López van intentar aconseguir la igualada però un Sabadell molt seriós va dominar la parcel·la defensiva amb sobrietat i fins a l’últim minut Siso que també va estrenar-se com a golejador arlequinat no va firmar la sentència i l’espectacular resultat final.