dilluns, 30 de març del 2009

Es trenca la ratxa en el pitjor moment (0-1)

Aquest cop la 'pinya' arlequinada no va surtir efecte

Sabadell B 0-1 Can Déu
.
Hi ha equips, que no se sap perquè, costa més de guanyar. Un d'aquests equips pot ser el Can Deu. Ja a la primera volta, el Sabadell va guanyar al seu camp per 1-2 a l'últim minut en un partit força difícil. Doncs ahir, va ser els de la zona nord qui es va emportar els tres punts en joc. Perdre un partit a casa fa mal i si a sobre es en el retorn de l'equip a Olimpia amb la nova gespa artificial encara en fa més. El partit dels arlequinats va ser força dolent. Possiblement dels més fluixos del que portem de temporada. La primera meitat va tenir dos grans ocasions per part del Sabadell y només una per part visitant, que coses del destí, va acabar en gol. A la mitja hora, una pilota morta dins l'àrea l'aprofita l'exarlequinat Ñoño per regatejar Albert i provocar penal. El Can Deu no va desaprofitar la pena màxima i es va avançar al marcador. Minuts més tard, el Sabadell va gaudir de dues clares ocasions davant el porter visitant. Una primera de Jairo que no va saber definir correctament i l'altre del golejador Mestre que en un gran jugada individual va provar la vaselina, però el porter va rebutjar.

A la segona meitat, els visitants sabien el que havien de jugar per aconseguir els tres punts. Parar el joc de triangulació arlequinat amb faltes i pèrdua de temps constants. En una de les moltes faltes comeses, l'àrbitre va expulsar amb doble groga a un jugador visitant. Es podia pensar que amb un home més es podia empatar i, fins i tot, remuntar el partit. No va ser així. I això que els homes de Pirri van gaudir d'ocasions. Un xut de Javi González, una vaselina de Riki, un remat de cap de Jairo i un pal en el descompte que hagués donat un punt al Sabadell, que no hagués estat del tot dolent. Finalment no es va poder remuntar el gol de penal visitant i els arlequinats van veure com es trencava una ratxa de nou victòries consecutives, que pot sembla fàcil a Segona Territorial, però que no ho es. A més de la derrota arlequinada, els resultats dels rivals directes tampoc van ajudar gaire. Juventud 25 de Septiembre i Badia del Vallès van guanyar els seus respectius partits i deixen al filial arlequinat a 5 punts de la promoció d'ascens. Després del partit d'ahir, encara resten 8 partits per acabar el campionat. 24 punts per disputar i 5 a restar als rivals. Si s'ha pogut guanyar 9 partits seguits, ¿perquè no es pot guanyar 8 més? Es qüestió de creure-s'ho.

Alineació Sabadell B-Can Deu

Albert, Jordi Prats, Christian Castet, Molina, Jairo, Igor, Patón, Jony, Riki, Javi González i Mestre. També van jugar: Pedrosa, Paquito i Robinho