diumenge, 1 de març del 2009

Agradable patiment amb premi final

Tot i patir al final, el Sabadell va saber controlar els atacs de l'Oriola


Sabadell 1-0 Oriola

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Pagès, Agustín, Juan Carlos (min. 61 Iglesias), Pradas (min. 69 Javi Rodríguez), Juvenal, Joel, Morales i Axel (min. 87 Siso).

Oriola: Ricardo, Pablo García (min. 80 Sergio Cirio), Benja, Iker Gureñu, Juanjo (min. 46 Juanma), Pereira, Navarro (min. 59 Ibán Espadas), Santi Villa, Futre, Brenes i Marcos.

Gols: 1-0 Àxel (min. 42)

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)



Gran pes el que es va treure de sobre l’afició saballuda que es va apropar fins a la Nova Creu Alta. I és que tot i jugar amb un home de més durant força estona, el nostre Sabadell ens va fer patir fins a l’últim instant on els visitants van apretar de valent per intentar emportar-se almenys un empat. Molts córners i pilotes bombades a l’àrea van ser suficients per posar el cor en un puny a la parròquia que va respirar fons amb el xiulet final del col·legiat. Tres punts que es quedaven a casa i que situen al Sabadell en quarta posició. Però tot aquest patiment s’hauria pogut estalviar i és que sabedors del molt que hi havia en joc, els jugadors de Ramon Moya van sortir al rectangle de joc molt motivats i creant joc i ocasions des de l’inici. Ja al minut 6 un córner que va treure Juvenal el va pentinar enrere Pradas i Agustín amb el cap i en una posició molt favorable va enviar la pilota alta. Poc abans del minut 20 la sort es va aliar amb l’Oriola que va veure com un cop de cap defensiu enrere d’Iker va superar al porter Ricardo, però el pal va evitar el gol. Es van intercanviar els papers i aquest cop la sort ens va afavorir al minut 42 quan un xut des de fora de l’àrea d’Àxel va picar a les cames d’un defensa visitant i la pilota va acabar al fons de la porteria de Ricardo. A la segona meitat seguia el Sabadell com a màxim dominador del joc i altre cop Àxel en una bonica jugada personal va fer lluir al porter visitant que va enviar la pilota a servei de córner. Poc després va ser l’Oriola qui faria treballar molt a David de Navas en la que seria la primera gran ocasió dels grocs. Als 66 minuts van quedar-se amb 10 els homes de Tevenet per una dura entrada de Benja sobre Pradas, però tampoc es va notar la seva baixa i fins al final van apretar de valent on De Navas es va erigir en un dels homes més importants. També Joel i Javi Rodríguez van tenir les seves opcions a la contra en un partit que va acabar amb l’únic gol d’Àxel i un Sabadell que fa somiar entre els quatre primers.