Pluja de gols que val la tercera posició

El C.E. Sabadell va tornar a remuntar davant la U.E. Lleida.

Sabadell 4-1 Lleida

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Pagès, Agustín, Iglesias (min. 68 Siso), Pradas (min. 76 Carralero), Juvenal, Joel, Morales i Àxel (min. 73 Javi Rodríguez).

Lleida: Eduardo, Galán, Dani Marín, Jerson, Jon Moya, Jaume (min. 84 Iñaki Casado), Mikel Álvaro, Miki, Sellarès (min. 64 Ibán Parra), Campabadal i David Giménez (min. 64 Figuerola).

Gols: 0-1 Sellarès (min. 30), 1-1 Joel (min. 39), 2-1 Àxel (min. 50), 3-1 Joel (min. 62), 4-1 Campos (min. 69)

Estadi: Nova Creu Alta (3.700 espectadors)

Una setmana més els homes de Ramon Moya sabien que de guanyar els tres punts escalarien una posició més a la taula. I és que després de l’empat del Sant Andreu, a la Nova Creu Alta no es podia escapar una victòria davant un rival directe i que de retruc ens situava en tercer lloc. Tota una quimera inimaginable dos mesos enrere. Doncs el premi a la constància, al bon joc i sobretot a la lluita de l’equip el triomf no es va escapar a pesar del gol inicial del Lleida. El partit va començar controlat pels saballuts i ben aviat Roberto Morales en dues ocasions va avisar. Al minut 11 un fort xut des de la frontal el va parar Eduardo i al 17 una falta llançada per l’extremeny va sortir fregant el pal. També Raül Pradas va estar molt a prop d’encetar l’electrònic però el mà a mà davant el porter visitant va sortir fregant el pal quan la diana ja es cantava a les grades. Semblava que el gol no tardaria en arribar, i així va ser. Però per sorpresa dels nostres qui va encertar abans va ser l’equip d’Emili Vicente que en l’única ocasió clara en tot el partit va perforar les xarxes de De Navas. Marc Sellarès als 30 minuts des de dins l’àrea va fer inútil l’estirada del porter saballut. El resultat no va espantar als nostres jugadors i el joc ofensiu va seguir endavant fins que per fi Joel de cap va fer l’empat al minut 39. Tot un premi a la bona primera meitat del Sabadell. La segona part va seguir un guió calcat al de la primera amb un Lleida poc productiu i temorós que només podia defensar-se davant el bon joc arlequinat. Ben aviat faria el segon gol, Àxel, amb un fort xut que Eduardo gens encertat no va saber desviar. A més als 54 minuts Campabadal deixaria al Lleida amb 10 per una justa expulsió. Ho aprofitaríem amb encert i és que en només 7 minuts vam sentenciar el partit fent els dos últims gols de la tarda. A més els dos després d’un córner i de cap. Primer Joel va recollir un rebuig dins l’àrea petita per fer el tercer i la sentència la va signar Jorge Campos per acabar aniquilant les forces d’un Lleida vingut a menys i que no va encaixar més gols gràcies a l’encert del seu porter que va desfer una clara ocasió de Morales ja als instants finals. Al final unes grades il·lusionades van aplaudir un gran partit de futbol dels seus que deixa al nostre Sabadell amb 45 punts i en la millor posició classificatòria des que va començar la lliga.