diumenge, 31 d’agost del 2008

Victòria molt treballada en el primer partit de lliga

Primer onze inicial de la temporada



C.E. Sabadell 1-0 Eivissa

C.E. Sabadell: De Navas, Jaume, De la Plata, Agustín, Juan Carlos, Juvenal, Áxel (min. 82 Miralles), Iglesias, Joel (min. 92 Siso), Morales i Carralero (min. 46 Javi Rodriguez).

S.E. Eivissa: Manu, José, Joan Castillo, Kirian, Ibón Begoña, Germán (min. 76 De Pablos), Raúl Rodríguez, Juan Carlos, Jonan (min. 70 Javi Moreno), Julien (min. 70 Raúl Garrido) i Ángel.

Gols: 1-0 (5') Carralero després d'una jugada personal.

Inici per a l'esperança. Aquesta podria ser la lectura després de veure el primer partit de lliga d'un Sabadell que va saltar al camp amb moltes ganes i deixant clar des del primer moment que volia començar la lliga sumant els tres primers punts. I molt poc vam tardar a crear les primeres ocasions de gol. Corria el minut 3 quan Carralero en un llançament de falta va enviar la bimba fregant el travesser de la porteria de Manu que acabaria sent el millor jugador dels illencs. Però només 120 segons més tard el mateix Carralero faria una jugada personal i després de driblar a tres defenses balears va treure's un fortíssim xut des de la frontal que va acabar al fons de les xarxes visitants. Tot un golàs per presentar-se davant la seva nova afició. Però aquí no acabarien les ganes de sentenciar el duel. Al minut 23 un córner que va llençar Sergio Iglesias el va acabar rematant al pal el defensa Agustín i el rebot l'enviaria Carralero per sobre el travesser. En aquests moments l'Eivissa encara no havia existit damunt la Nova Creu Alta ja que es veia absolutament superat per les ganes i l'ambició sabadellenca. Fou llavors, fregant la mitja hora de partit quan el francès Julien Hornuss va apropar-se amb un xut creuat que va sortir molt aprop del pal dret de la porteria de David de Navas. Igualment la profunditat local va seguir sent constant i Juvenal amb xuts llunyans i alguna falta seguiria portant el perill per als eivissencs. Però l'estat físic dels nostres jugadors poc a poc aniria baixant després del gran desgast dels primers 35 minuts. A partir d'aquí el toc de pilota s'aniria igualant tot i que ben poc van fer els visitants fins abans d'acabar la primera meitat que finalitzaria amb un gol que els seria ben anul·lat per fora de joc.

Els segons 45 minuts van començar també amb domini arlequinat i Joel a passada de Juvenal faria lluir de nou a Manu. Poc després altre vegada Joel a la mitja volta tornaria a crear perill a la porteria illenca. Seguia l'intensitat per damunt de tot, però també la igualtat es faria més notable sobretot perquè el Sabadell aniria notant cada cop més el cansanci acumulat. Un cansanci que es faria més pronunciat quan al minut 71 Jaume fou expulsat de forma molt rigorosa al veure la segona targeta groga. Roberto Morales passaria a ser l'improvisat lateral dret fent-ho també en aquesta posició a la perfecció. A partir de llavors L'Eivissa donaria entrada a tota la seva artilleria ofensiva amb Javi Moreno i De Pablos al capdavant; però de poc els va servir ja que el toc no es va convertir mai en ocasió de gol. Només Juan Carlos per banda esquerra penjant pilotes o amb forts xuts feien treballar a la nostra defensa. Inclús Joel a 8 minuts pel final podria haver finiquitat definitivament el partit però després d'encarar i quedar-se sol davant el porter Manu va enviar la seva rematada massa alta. I ja fins acabar els 90 minuts de joc el Sabadell va dedicar-se a defensar de forma contundent i en cap moment va patir en excés.
Primera victòria molt treballada i molt merescuda. La setmana vinent tocarà visitar Badalona.