divendres, 8 d’agost del 2008

El Sabadell a les semifinals dels Històrics

El Sabadell ha estrenat la seva 3ª equipació
Foto: Ràdio Sabadell

El Sabadell, amb més patiment dels previstos, s'ha classificat per les semifinals de la 23ª edició del Torneig Històrics que jugarà demà a les 20.00h. contra el Martinenc.
Els arlequinats s'han classificat després d'empatar a 1 contra el Premià i guanyar per 2-1 al Masnou. El major nombre de gols a favor en vers el Ricoh Premià ha decantat la balança en favor del sabadellencs.

El primer partit contra el Premià ha deixat coses positives i coses negatives. La part dolenta el fluix rendiment defensiu de l'equip, cosa també lògica vist les dates en que estem i les moltes incorporacions en la part de darrere. Les coses positives, la bona qualitat dels jugadors de davant. Homes com Joel, Javi Rodríguez, Àxel Vizuete, Carralero o el ja conegut Morales poden donar moltes alegries a la parròquia arlequinada. El partit s'ha posat coll amunt només començar, una pèrdua de pilota al migcamp a propiciat el gol del premiencs. A partir d'aquí el Sabadell ha tancat al seu rival dins l'àrea però el gol no arribava fins que en una jugada aïllada el porter rival ha comès un penal sobre Roberto que el "Rifle" Javi Rodríguez ha transformat. Així s'arrivaba al final del partit. En la posterior tanda de penals, per decidir el vencedor en cas d'empat a gols, el vencedor ha estat els de Premià per 4-2.

Alineació Sabadell-Premià

De Navas, Jorge Campos, Cazorla (Juvenal 22'), Jaume, De la Plata, Juan Carlos Mejías, Sergio Iglesias, Carralero (Joel 22'), Àxel, Roberto Morales i Javi Rodríguez

Tot seguit, el Sabadell ha jugat el seu partit contra el Masnou i la història s'ha repetit. En el minut 11 s'ha avançat l'equip rival amb un bon gol de Pipa. El Sabadell no ha tardat en reaccionar i Juvenal de falta, igual que el diumenge a Guíxols, ha posat les taules al marcador. Quant tot semblava que acabaria en empat, un pilota morta a l'àrea l'ha aprofitat Roberto per marcar el gol de la victoria. Destacar que en aquest partit s'ha donat a conèixer la tercera equipació arlequinada, tota verda. I per últim, que Roberto Morales ha acabat el partit tocat per una dura entrada d'un rival.

Alineació Sabadell-Masnou

De Navas, Jorge Campos (Juan Carlos Mejías 27'), Oriol Miralles, Cazorla, Pep Pagès, Juvenal, Àxel (Roberto 27'), Siso Amigó, Joel, Javi Rodríguez (Pradas 27') i Carralero (Milan 27')

Finalment, en el tercer partit el Premià ha guanyat al Masnou per 1-0 però el major nombre de gols a favor del saballuts ha sentenciat la classificació. D'aquesta manera les semifinals del Torneig Històrcs son Sant Andreu-Badalona, a partir de les 18h i Sabadell-Martinenc a partir de les 20h.