divendres, 15 d’agost del 2008

Els joves donen la cara al 3x1 de Sant Pere Molanta

El ja tradicional 3x1 de Sant Pere Molanta ha servit perquè els jugadors més joves de la plantilla i alguns del filial arlequinat acompanyats per algun jugador habitual del primer equip, poguessin jugar minuts i tenir la seva oportunitat de convéncer al cos tècnic. Un cos tècnic, que aquest cop, ha estat representat per Sergio Dorado i Paco García Llamas, en absència de Ramon Moya.
El 3x1 se l'ha endut el Vilafranca que amb un gol a les acaballes del partit contra els arlequinat els ha valgut per endur-se el trofeu. El primer partit del Sabadell l'ha enfrontat a l'equip local. Els sabadellencs s'han endut la victoria en els 45 minuts gràcies a un gol del jugador de l'amateur Molina gràcies a un servei des de la cantonada.

Alineació Sant Pere Molanta-Sabadell

Adrià Mir, Domènech, Usero, Antonell, Molina, Fito, Xapi, Sala, David, Igor i Milán.
També ha jugat: Raúl Pradas

Seguidament els arlequinats han jugat el seu segon partit del torneig contra el Vilafranca. En el partit decisiu del torneig, els sabadellencs han comptat amb la presència de jugadors del primer equip com ara: Roberto, Iglesias, Miralles, Miguel Angel, Cazorla o Carralero. De totes maneres, el Sabadell no ha pogut guanyar els del Penedès i no s'ha pogut endur el trofeu. Els arlequinats s'han avançat al marcador amb un gol de Raúl Pradas gràcies a un bona jugada personal del nou fitxatge sabadellenc, Fernando Carralero. Però quan semblava que l'equip entrenat per Dorado s'enduria el Memorial Jordi Petit, el Vilafranca ha empatat a falta de quatre minuts i s'ha endut el torneig per millor goal-average.

Alineació Vilafranca-Sabadell

Miguel Ángel, Domènech, Miralles, Cazorla, Molina, Siso, Milán, Sergio Iglesias, Raül Pradas, Roberto i Carralero
També han jugat: Igor, David, Usero i Sala

Demà arriba el plat fort de la pretemporada. El Sabadell es posa de llarg en un amistós a la Nova Creu Alta davant el Gimnàstic de Tarragona de Segona Divisió A. En aquest partit es podrà veure qui serà l'equip que Ramon Moya utilitzarà en l'estrena contra l'Eivissa. Una bona pedra de toc per veure en quin estat està l'equip, a 15 dies de l'inici del campionat.