dissabte, 16 d’agost del 2008

El Sabadell treu un empat contra el Nàstic (1-1)

L'onze que podria debutar el 30 d'agost contra l'Eivissa
Foto: Ràdio Sabadell

Es continua resistint la victoria per al Sabadell en la pretemporada, desde que es va guanyar al Masnou (2-1) als Històrics. Aquest cop, l'empat ha deixat un bon sabor de boca, ja que el rival era de superior categoria i el joc desplegat ha millorat considerablement. En partit disputat a la Nova Creu Alta davant de prop d'un miler d'aficionats, la parròquia arlequinada ha pogut veure en acció a la majoria dels fitxatges i el que, possiblement, sigui l'onze que utilitzarà Ramon Moya a l'estrena del campionat el dia 30 d'agost a l'estadi contra l'Eivissa.

El partit ha començat amb domini per els tarragonins, tot i que els sabadellencs no l'han perdut la cara al partit en cap moment. Fruit d'aquest domini, Agustin s'ha fet un gol en pròpia porta que ha posat en avantatge al Nàstic. Encara en la primera meitat, Carralero ha estat a punt d'empatar de nou el partit amb un rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria de Felip.
Només començar la segona meitat, Agustín ha estat objecte d'un clar penal que Javi Rodríguez ha materialitzat en l'empat a 1, que seria definitiu. A partir d'aquí, el Sabadell s'ha fet amb el domini del partit i en ocasions de De la Plata i Àxel es podria haber fet el gol de la victoria, però les seves rematades des de fora de l'àrea han sortit un pèl desviades. Així doncs, empat a 1 contra un equip de superior categoria i, en definitiva, bona imatge en la posada de llarg davant l'afició arlequinada.

Alineació Sabadell-Gimnàstic de Tarragona

De Navas, Jorge Campos, De la Plata, Agustín, Pagés, Mejías, Àxel, Sergio Iglesias, Javi Rodríguez, Roberto i Carralero
També han jugat: Jaume, Cazorla, Miralles i Siso

Demà el Sabadell acabarà amb la sèrie de partits que han jugat aquests últims dies. Ho faran contra el Vilanova, equip de Tercera Divisió. Aquest cop, una vegada més, Ramon Moya tirarà dels joves que estan fent la pretemporada amb el primer equip i alguns jugadors de la primera plantilla.