Kiko Olivas lluitant una pilota amb el davanter Óscar Plano (Foto: LFP)

AD Alcorcón 3-1 CE Sabadell

Alcorcón: Dani Giménez, Ángel Sánchez, Serrán, Babin, Cendrós, Rubén Sanz, Antonio Martínez (Javito, min. 88), Juli (Jony, min. 65), Pacheco, Fernando Sales i Óscar Plano (Arnal, min. 74)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández (Tamudo, min. 69), Kiko Olivas, Clerc, Juanjo, Martí Crespí, Longás (Hidalgo, min. 74), Gato, Tanabe (Collantes, min. 45) i Aníbal

Gols: 1-0, Pacheco (min. 17); 2-0, Juli (p) (min. 25); 2-1, Aníbal (p) (min. 44) i 3-1, Pacheco (min. 70)

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Asturià)

Estadi: Santo Domingo (2.500 espectadors)

Quarta visita i quarta derrota del Sabadell a Santo Domingo. L'Alcorcón sembla un equip maleït pel Sabadell que ja ens va guanyar en el partit de la 1ª volta i en aquesta ocasió va fer al mateix al seu estadi. Un estadi el de Santo Domingo que el Centre d'Esports va sortir derrota per quarta vegada en tantes visites. Tot i la derrota, els arlequinats continuen amb set punts de marge respecte la zona de descens i amb només set jornades per disputar-se. L'ocasió de sumar els desitjats cinquanta punts haurà d'esperar a la propera jornada contra l'Hércules a l'estadi. Un partit que va començar amb un canvi en l'onze titular respecte el que va guanyar a l'Sporting. Martí Crespí va entrar en la zona medular acompanyant a Juanjo Ciércoles i va deixar Antonio Hidalgo a la banqueta, ja que no s'havia entrenat amb normalitat durant la setmana per unes petites molèsties. El canvi no va sortir gaire bé i l'Alcorcón va agafar la iniciativa en el partit i gaudint de les millors oportunitats. Per part del Sabadell només un llançament de falta d'Aníbal Zurdo que va desviar a còrner Dani Giménez. Poc més del primer quart d'hora, l'Alcorcón es va avançar amb un gran gol de Dani Pacheco. L'ex del Huesca va connectar un gran xut des de fora de l'àrea que va superar Nauzet per dalt i feia l'1-0 favorable als madrilenys. El gol va deixar una mica tocat als sabadellencs que pocs minuts després veurien com l'àrbitre asturià Piñeiro Crespo assenyalava un penal comès per Cristian, però fora de l'àrea. La pena màxima la transformaria Juli enganyant a Nauzet i deixant un 2-0 molt difícil de remuntar pels homes de Miquel Olmo. Els arlequinats també marcarien desde els onze metres gràcies a Aníbal Zurdo que, d'aquesta manera, ja suma 14 gols i iguala el registre de Manu Lanzarote la temporada passada. Amb 2-1 es va arribar al temps de descans i Miquel Olmo va fer entrar Collantes per Sotan Tanabe. Un canvi amb clara mostra d'anar a per el partit i la remuntada. De fet, això va semblar en els primers minuts de la repressa on el Sabadell podia haver empatat en una acció del mateix Collantes que va rebutjar Dani Giménez i en la segona opció el remat d'Aníbal també l'aturaria el porter local. Estava més a prop l'empat a 2 que no pas el tercer gol de l'Alcorcón, però va ser això últim el que acabaria passant. Dani Pacheco, en una nit inspiradíssima, va fer el 3-1 transformant de forma magistral un gran llançament de falta directa. Aquest gol va deixar al Sabadell sense resposta i l'Alcorcón jugant a plaer els darrers minuts confirmant una victòria que podria haver estat més àmplia si el mateix Dani Pacheco no s'hagués topat amb el pal en una gran jugada individual. La derrota deixa al Sabadell amb set punts de marge respecte la zona de descens i a tres d'aconseguir la màgica xifra dels cinquanta punts.