divendres, 25 d’abril del 2014

El Rival: Hércules CF


Per tancar el mes d'abril serà l'Hércules d'Alacant qui viatjarà fins a Sabadell en un duel de vital importància que es preveu molt igualat. El seu tècnic Quique Hernández ha titubejat en moltes ocasions per la corda de la destitució en una temporada molt irregular dels seus i on s'esperava molt més per un equip que fa anys que passa angúnies per tal de salvar la categoria.

Al final de la primera meitat de la temporada eren en dissetena posició amb 27 punts sumats tot i encaixar en el darrer partit de la primera volta una duríssima derrota per 5 a 0 al Mini Estadi davant el Barcelona B. Tot i que lluny del José Rico Pérez han rebut fortes desfetese com a Ponferrada (5-1), Madrid Castilla (4-0), Córdoba (4-2) o la ja mencionada del Mini Estadi, es tracta d'un conjunt que ha estat capaç de treure punts i triomfs molt meritoris a camps d'equips molt importants com els del Real Murcia (1-2), Alcorcón (0-2), Lugo (1-3) o Mallorca (0-1). Els alacantins compten amb una plantilla plena de jugadors amb molta qualitat i que en un qualsevol moment poden decidir un partit com el porter Falcón, el centrecampistes Quique De Lucas, Javi Hervás, Sissoko, els atacants Gai Assulin, Eldin, Azkorra o Javier Portillo, un dels millors davanters de la categoria i que és vital pels esquemes de l'Hércules. El passat mercat d'hivern van moure's poc, però incorporarien al defensa cedit per Osasuna Echaide, menre que el davanter Dioni marxaria al Cádiz.

La darrera visita que va fer-nos l'Hércules a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en un partit on vam merèixer molt més i en el que acabaríem caient per 1 a 2 amb gol de Gato per part sabadellenca mentre que Portillo en dues ocasions anotaria les dianes alacantines.