divendres, 11 d’abril del 2014

El Rival: Real Sporting


Un dels millors equips de la lliga serà el primer rival que visiti l'estadi al mes d'abril en un duel que es preveu duríssim i realment complicat. I és que els de José Ramon Sandoval han vorejat durant tota la temproada les places amb opciones d'ascens i en alguns moments, fins i tot, han saborjeat el liderat que dóna accés a la màxima categoria del futbol espanyol. A més, compten a les seves files amb un dels jugadors més decisius i golejadors del campionat com és el serbi Stefan Scepovic per qui els asturians van exercir el passat mes de febrer la seva opció de compra per un milió d'euro a l'empresa que el representa.

Però a més d'ell, compten amb futbolistes amb una dilatada experiència i amb minuts a Primera Divisió, casos com els del porter Cuéllar, els defenses Bernardo, Lora, Canella, Iván Hernández, els centrecampistes Nacho Cases, Cristian Bustos o d'altres homes amb també una gran aportació a l'equip com ara Mandi, Carmona, Lekic o Santi Jara. Lluny del seu estadi són molt fiables i en la majoria dels desplaçaments han aconseguit sumar punts. Exceptuant la desfeta a Mendizorroza a les primeres jornades on van caure per 3 a 0 o a Montilivi on van fer-ho per 2 a 1 jugant molts minuts amb un jugador menys. Han puntuat en camps realment complicats com per exemple els del Recreativo, Ponferradina, Numancia, Real Múrcia, Lugo, Mallorca o Deportivo on els van igualar el partit ja en temps de descompte. A l'equador de la competició estaven situats a la segona posició amb 33 punts per un club que durant el mercat d'hivern fou dels pocs que no va fer ni un sol moviment.

La darrera visita de l'Sporting de Gijón a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en un partit vibrant que acabaria amb victòria arlequinada per 4 a 3 amb gols saballuts de Lanzarote, Aníbal, Collantes i Abraham Paz, mentre que per part asturiana Sangoy, David Rodríguez i Mate Bilic.