divendres, 18 d’abril del 2014

El Rival: AD Alcorcón


Partit de màxima tensió que es disputarà en plena Setmana Santa davant un Alcorcón que, després d'una gran temporada passada, està patint força més aquest any. Miguel Álvarez, que va començar a la banqueta dels madrilenys, seria destituït pels mals resultats després de la jornada 24 i de caure per 2 a 1 al ccamp del Recreativo de Huelva. El seu substitut seria un conegut per a l'afició groga i és que l'alacantí Pepe Bordalás tornaria al Municipal de Santo Domingo en la que seria la seva segona etapa al club. El seu debut seria a casa i acabaria en empat davant el Mallorca. No seria l'únic canvi en un Alcorcón que veuria com dimitia el fins llavors president, Juan Villena, molt important dins l'entitat i que seria rellevat per l'empresari belga Roland Duchatelet que adquiriria el club.

La primera volta la finalitzarien en zona de descens amb 25 punts sumats, però també sent un dels conjunts a qui menys gols feien. Per contra també els costava molt anotar i tirar endavant els partits de manera tranquil·la. L'Alcorcón, però, compta amb una plantilla important amb futbolistes molt decisius com ara el porter Dani Giménez, el central Babin que ja ha firmat pel Granada per la temporada vinent, els centrecampistes Sergio Mora, Fernando Sales, Juli o els davanters Javito, Óscar Plano o Pacheco que els converteixen en un rival molt perillós. Al mercat d'hivern marxarien els defenses Nagore al Levante i també Juan Calahorro, a més del davanter Quini. Per contra, firmarien Pau Cendrós procedent del Gent, l'israelià Dudu Biton i el paraguaià Guillermo Méndez, atacants que arribarien cedit per part de l'Standard de Lieja. Al seu estadi es mostren com un contrincant complicat de superar, però equips com Ponferradina, Hércules, Madrid Castilla, Deportivo o Numancia hi han sumat els tres punts en joc, mentre que d'altres com Barcelona B, Girona o Real Múrcia hi han empatat.

La darrera visita que vam fer a l'estadi de Santo Domingo data de l'última jornada de la temporada anterior en un desastrós partit per part dels nostres que acabaria 4 a 0 favorable als madrilenys amb gols de Fernando Sales, Juli, Kike López i Urko Vera.