diumenge, 29 de setembre del 2013

Victòria per fugir de la zona baixa

Tamudo va fer d'aquesta manera el seu primer gol amb el Sabadell (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 3-0 Real Jaén CF

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral (Jesús Olmo, min. 82), Juanjo, Longás (Fernando Llorente, min. 78), Collantes, Gato, Aníbal (Hidalgo, min. 71) i Tamudo

Real Jaén: Toni García, Gaitán, Dani Torres (Edgar, min. 45), Servando, Nando, Óscar Quesada, Juanma, Jozabed, Santi Villa (Israel, min. 66), Víctor Curto (Diego Cascón, min. 77) i Jona

Gols: 1-0, Tamudo (min. 44); 2-0, Aníbal -p- (min. 60) i 3-0, Tamudo (min. 84)

Àrbitre: Pérez Pallás (Gallec)

Estadi: Nova Creu Alta (3.388 espectadors)

Segona victòria consecutiva a la Nova Creu Alta. El Centre d'Esports Sabadell va superar clarament a un recén ascendit com el Real Jaén i va oblidar la derrota patida a Sòria en la passada jornada. En un partit dominat pels arlequinats, però sense crear excessives oportunitats, els homes de Javi Salamero van estar molt encertats de cara a porteria per poder sumar deu punts, escalar posicions a la classificació i deixar una mica més lluny les posicions més baixes. Salamero va introduir dos canvis respecte l'onze titular de la setmana passada a Los Pajaritos i va fer entrar Barral en lloc del sancionat Cristian i Aníbal Zurdo en el lloc d'Èdgar a la davantera. Als primers minuts de partit, ha estat el Real Jaén qui ha gaudit de les millors ocasions com un remat a boca de canó de Jona, màxim golejador dels andalusos, que Nauzet ha desviat amb una gran aturada. Collantes amb un xut un pèl alt ha fet el primer avís dels arlequinats, abans que Jozabed es topés novament amb Nauzet. A la darrera jugada de la primera meitat, Aníbal va robar una pilota al seu defensor i va fer la passada de la mort perquè Raúl Tamudo fes a plaer l'1-0. D'aquesta manera s'estrenava Tamudo amb la samarreta arlequinada. Amb 1-0 s'ha arribava al temps de descans. Manolo Herrero va introduir un canvi justament per començar el segon temps, però el seu equip no va estar encertat en aquests segons quaranta-cinc minuts. El Sabadell ha pressionat molt més amunt al Real Jaén i en una d'aquestes jugades, una combinació entre Longás i Gato ha acabat amb penal comés per Óscar Quesada sobre el mateix Gato. El quart penal consecutiu en quatre partits. En aquesta ocasió, Aníbal Zurdo va agafar la responsabilitat i va batre Toni García fent el segon gol del partit i donant molta més tranquilitat a l'equip. Arrel d'aquest gol, el Sabadell es va fer amo i senyor de l'encontre i el Real Jaén no va acostar-se amb perill a la porteria de Nauzet. Amb el partit totalment controlat, Javi Salamero ha fet entrar a Antonio Hidalgo i Jesús Olmo que tornaven de les seves respectives lesions. El central barceloní tornava als terrenys de joc 512 dies després del seu darrer partit contra el Celta de Vigo al maig de 2012. La Nova Creu Alta el va rebre amb una gran ovació al igual que al migcampista de Canovelles. Als darrers minuts de partit, Raúl Tamudo va fer el seu segon gol de la tarda i fent pujar el definitiu 3-0 definint molt bé davant Toni García després d'una gran assistència de Fernando Llorente. Tercera victòria del Sabadell en aquesta lliga, totes a la Nova Creu Alta i amb denominador comú de no encaixar cap gol. El Girona espera en un intens derbi a Montilivi.