dijous, 19 de setembre del 2013

El Rival: CD Numancia

El Numancia ha canviat d'entrenador aquesta temporada (Foto: CD Numancia)

Visita al Municipal de Los Pajaritos aquest cop en una època de l'any força més còmode, meteorològicament parlant, en comparació als dos darrers viatges fets pels nostres a Sòria, ara fa dos anys al gener i l'any passat al mes de desembre. Després d'una temporada anterior on el Numancia acabaria a mitja taula i salvat tranquil·lament, el seu entrenador Pablo Machín va decidir no continuar a l'entitat en busca de nous reptes. D'aquesta manera arribava un nou inquilí a la banqueta i no era un altre que Juan Antonio Anquela que es trobava sense equipo després de ser destituït al Granada a mitja temporada passada.

Amb un objectiu per millorar els darrers anys, no renunciaran a res intentant sempre mirar la part alta de la taula classificatòria tot i la pèrdua de futbolistes importants com ara Cedrick que va firmar pel Real Betis o la no renovació del veterà Txomin Nagore que, després de set temporades al club, va signar pel Mirandés. Al capítol d'altes, en canvi, hi destaquen noms de futbolistes importants com els catalans Marc Pedraza provinent de L'Hospitalet o Miquel Palanca que arribava de l'Elche. A la porteria, acompanyant a Biel Ribas, va signar procedent del Athletic Club el jove Raúl Fernández. A la defensa, Carlos Akapo, internacional per Guinea Equatorial, arribava de l'Huracán de València i el central francés Gaffoor ho feia del Guadalajara.

La darrera visita del Sabadell a Sòria per jugar davant el Numancia és de la temporada passada en un partit dur que acabaríem perdent per 2 a 1 amb un gol de penal per mans d'Abraham Paz als darrers instants i transformat per Julio Álvarez. Abans, Moha ens havia avançat al marcador i Juanjo en una jugada d'oportunisme posaria l'empat momentani.