dimecres, 11 de setembre del 2013

Copa del Rei: CE Sabadell-UD Las Palmas


Canvi de xip. El Centre d'Esports Sabadell torna a la Copa del Rei després del miraculós empat a un de Mendizorroza del passat dissabte. Els homes de Javi Salamero s'enfronten a la UD Las Palmas de Sergio Lobera, equip que no ha començat gaire bé la temporada i ja es comença a questionar la feina de l'entrenador ex del Terrassa. Gairebé un any després, torna la Copa del Rei a l'estadi després de l'eliminació de la temporada passada contra el Córdoba per 0-1 a la pròrroga.

Per aquest encontre, Salamero ja ha anunciat canvis i rotacions en l'onze titular. Una dels dubtes és saber si tornarà a haver canvi a la porteria i De Navas defensa de nou la porteria arlequinada. Una de les grans novetats és la inclusió a la llista de convocats de Juanjo Ciércoles i Èdgar Hernández. Qui no ha entrat és Rúper i Tamudo, que encara no es troba al 100% d'estat de forma. Pel que fa a Las Palmas, Sergio Lobeera també farà canvis en l'equip titular i podria incloure els darrers fitxatges en l'onze com ara Carlos Aranda o Masoud.

L'encontre corresponent a la segona eliminatòria de la Copa del Rei donarà inici a les 17h en aquesta diada de Catalunya. L'encontre es podrà seguir, com és habitual, per Ràdio Sabadell i serà retrasnmès per GolT i Canal+Liga. L'àrbitre encarregat de dirigir l'encontre és el basc Iñaki Bikandi Garrido. Després de cinc partit dirigits al Sabdadell, els arlequinats encara no coneixen la victòria. Esperem trencar aquesta mala ratxa.