dimarts, 28 de setembre del 2010

Torna El Saballut!

Portada de l'edició número 24


Ja diuen que més val tard que mai. I això és pot aplicar perfectament a la revista digital El Saballut. Després d'uns mesos d'inactivitat degut a problemes personals dels encarregats de realitzar la revista, ja podem avançar que la publicació tornarà a sortir de forma mensual amb la nova temporada. El fet que la revista sigui totalment amateur i la realitzin persones en el seu temps lliure ha fet que no tingui una periodicitat exacte. L'objectiu a partir d'ara és que un cop s'hagi jugat el darrer partit del mes, al cap d'un parell de dies, la revista la puguin llegir tots els aficionats al Sabadell.

Us recordem que El Saballut és pot descarregar per dues vies diferents: a través de la web Ex-Oficial del C.E. Sabadell i/o a través del nou portal web dedicat al club arlequinat que va sortir a la llum ara fa uns mesos i que és obra de Josep Garrido, soci arlequinat resident a Múrcia, cesabadell.com. També us recordem, que qui vulgui recuperar les edicions anterior del Saballut les pot trobar en ambdues webs. A més, un cop la revista s'hagi publicat, aquest portal web també l'anunciarà mitjançant un article en que s'avançaran els seus continguts.

L'edició d'aquest mes de setembre, la número 24, compta amb les seccions habituals de les revistes anteriors. El partit a partit, amb les cròniques de tots els partits disputats en el mes corrent, l'informació més detallada dels rivals amb els que s'enfrontarà el Sabadell en els propers trenta dies, notícies relacionades amb el club i la columna d'opinió, que aquest mes és obra del periodista de Ràdio Sabadell, Adrian Arroyo. A més, i com no podia ser d'un altre manera, la secció estrella del Saballut: l'entrevista. En aquesta ocasió, el protagonista no és un altre que un dels components de l'àrea esportiva i exjugador arlequinat, Xavi Roca.