dissabte, 25 de setembre del 2010

El Rival: Alicante C.F.

Vicente Borge segueix entrenant, per segon any consecutiu, l'Alicante C.F.


Segona temporada consecutiva a Segona B de l'Alicante C.F. després del seu fugaç pas per la Segona Divisió A. Serà també el segon curs amb l'exarlequinat Vicente Borge d'entrenador. Enrere queda aquells equips poderosos que el feien tèmer en el grup tercer. La crisis econòmica la ha notat i molt l'Alicante i ara és un club més de la divisió de bronze del futbol espanyol. Aquest any destaca per ser un equip molt jove, on la majoria dels seus futbolistes no sobrepassen els 25 anys.

Tot fa indicar que l'Alicante ha perdut nivell respecte la temporada passada. Han marxat futbolistes importants com Adama Guirà (Logroñés), Gato (Alcoyano), Sergio Postigo (Osasuna B), Viyuela (Badajoz), Gámiz (Getafe B) o Negredo (Oviedo). En el capítol d'altes destaca la presència del migcampista Sergio Alcolea, que després d'una temporada al Alcoyano, ha recalat en l'equip de Borge. També destacable el fitxatge del català Marc Serramitja procedent del Gavà i que ja s'ha estrenat com a golejador. Acebal i Ruben Martínez completen la zona ample del camp. A la defensa, destaca el lateral esquerre Àlex Blanco que li agrada bastant incorporar-se a l'atac. Els encarregats de fer els gols seran Jon Uriarte, Urrea, que va deixar el Lleida a última hora pels problemes econòmics d'aquests, i dos jugadors que van disputar el playoff d'ascens a Segona A com Manzano i Ruben Fonte al Guadalajara i Ontinyent, respectivament. Destaca a l'Alicante la presència de David De Pablos, qui va estar a punt de firmar pel Sabadell fa dos anys, però al final no es va fructificar l'acord.

Temporada tranquil·la la que hauria de viure Vicente Borge a l'Alicante. Té equip suficient per no patir per la permanència, però lluny dels equips que estan cridats a estar a la part alta de la classificació. Mitja taula amb aspiracions de Copa hauria de ser el resultat final de l'equip alacantí enguany. Un Alicante que ja no juga els seus partits al José Rico Pérez, sinó que ha tornat a la que va ser casa seva fa uns anys, la Ciutat Esportiva de Villafranqueza. L'últim precedent entre Alicante i Sabadell a terres alacantines va ser l'1-2 de la temporada passada amb David Pirri a la banqueta i gol de Jesús Milán.