dissabte, 4 de setembre del 2010

El Rival: C.F. Badalona


Setena temporada consecutiva del Badalona a Segona B. Una temporada en la que els escapulats voldran ressarcir-se del decepcionant paper de l'any passat on van estar jugant amb les places perilloses fins al final del campionat i on van passar pel Centenari fins a tres entrenadors. Per canviar la dinàmica, el president Fermín Casquete va destituir Toni Llebaria i va fitxar a Manolo Márquez, després que aquest portés al Prat al playoff d'ascens a Segona B.
.
No ho tindrà fàcil l'expratenc, ja que han marxat homes importants en la columna vertebral de l'equip. El porter Rubén, el retirat Cámara, el migcentre Isaías, que ha marxat al filial de l'Espanyol, o Iván Mateo. Tambén han decidit abandonar el Badalona, dos vells coneguts de l'afició arlequinada, Xavi Molist amb destí Terrassa i Diego Torres cap al Barakaldo. Tots dos jugadors en la recta final de la seva carrera futbolística. Per contrarrestar aquestes baixes, Manolo Márquez comptarà amb jugadors importants com l'ex del Poli. Ejido i Gramenet David Valle, i l'ex del Gavà Marcos a la porteria. Sergio Martínez procedent de l'Sporting Mahonés serà l'encarregat de substituir a Albert Cámara, que per altre banda serà el segon de Márquez. Al centre del camp és on hi han més novetats. L'exegarenc Alberto Carroza, l'experimentat Santi Villa, Dani Guerrero del Gavà i el jugador cedit per l'Espanyol Max, són els homes encarregats de fer moure a l'equip. A més, haurem d'estar pendents de l'evolució de Charly Ruiz, jove jugador que la temporada passada es va sortir a la Divisió d'Honor juvenil amb el Cornellà. A la davantera també n'hi han hagut canvis substancials. A les baixes comentades de Molist i Torres s'ha d'afegir la de Luís Blanco que ha fitxat pel Sant Andreu. Peça important els últims anys a Badalona. Per acompanyar a l'incombustible David Prats 'Pratigol', Márquez comptarà amb l'ex Gramenet Pugui,l'ex del Lleida Sellarès i el nigerià Obioma, quant aquest tingui els papers en regla.
.
És difícil pronosticar quin paper farà el Badalona aquest any a Segona B i s'haurà de veure si Manolo Márquez, debutant a la categoria, és capaç de tirar endavant un equip on l'objectiu d'entrada és estar a la part alta de la classificació. El que és segur és el compromís i la professionalitat de la plantilla actual. La falta d'aquesta professionalitat van portar als escapulats la temporada passada a lluitar per la permanència.