dimarts, 27 d’abril del 2010

Xavi Ginard: "M'agradaria seguir, però necessito tenir minuts"


Arrel del debut de Xavi Ginard a la porteria del Centre d'Esports Sabadell el passat diumenge el passat diumenge davant l'Espanyol B a la ciutat esportiva de Sant Adrià, el porter mallorquí ens explica en una entrevista quines sensacions va tenir defensant els colors arlequinats, fa un balanç del que ha estat la temporada i ens explica els seus plans de cara a la temporada 2010-2011.

Després de 35 jornades a l'ombra de David De Navas, que tal el debut amb la samarreta arlequinada?
.
Ha estat una temporada bastant dura, ja que he jugat molt poc. Després de tot aquest temps vaig estar molt content de poder debutar amb el Centre d'Espors Sabadell.
.
Tot feia pensar que sortiries vencedor en el teu primer partit, i a més, amb la porteria imbatuda. Què va passar per que l'Espanyol B remontés un 0-2 en només 15 minuts?
.
La veritat és que era un partit força atractiu de jugar. Vàrem dominar durant 75 minuts i sense cap tipus de problema. Ells van fer el primer gol i a partit d'aquell moment es van veure capaços de remuntar i nosaltres ens vam confiar i ho vam acabar pagant.
.
Tornant a la "rivalitat" amb De Navas i que és gairebé impossible treure-li la titularitat, quina és la teva relació amb el porter madrileny?
.
És cert que és gairebé impossible desbancar-lo de la titularitat, ja que és un gran porter i a més és un jugador molt estimat per l'afició. La meva relació amb ell és bastant bona, es molt bona persona i sempre intenta ajudar-me en tot el que pot.
.
Fent un balanç de la temporada que està a punt de finalitzar, quina és la nota que li poses a l'equip vist l'objectiu amb el que es va començar el campionat i tal i com l'acabem?
.
Jo la nota que li posaria a l'equip és d'un suficient. És cert que l'equip tenia l'objectiu de pujar, però no es puja sense jugar. I nosaltres estàvem sotmesos a una pressió, sobretot al principi, molt gran. Però bé, nosaltres no em complert amb les expectatives i per això un suficient és just.
.
I a nivell individual?
.
Individualment és complicat posar-me nota, ja que no he participat gaire. He treballat durant tot l'any esperant una oportunitat fins que ha arribat. Ara l'he d'aprofitar!
.
A curt termini vols acabar aquests dos últims partits jugant, però estàs capacitat per repetir una temporada com aquesta o vols gaudir de minuts en un altre equip?
.
Efectivament, primer vull acabar aquests dos partits jugant de titular. A més, tinc moltes ganes de jugar a la Nova Creu Alta. M'agradaria poder seguir aquí al Sabadell, però és complicat. Sóc molt jove i necessito tenir minuts, cosa que aquí dificilment tindré.
.
Vas venir d'un equip humil com el Binissalem per recalar en un equip amb història com el Centre d'Esports. Quina és la major diferència que has trobat entre els dos clubs?
.
La diferència de clubs és abismal, ja que el Binissalem és un club petit i modest. En canvi, el Sabadell és un club gran i molt professional i, per tant, la diferència és tota.
.
Moltes gràcies Xavi i molta sort!