diumenge, 18 d’abril del 2010

Matemàticament salvats

Des del punt de penal Puigdollers marcava d'aquesta manera el seu primer gol de la tarda.

Sabadell 3-1 Gramenet

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Àlex Ruiz, Pelegrí, Agustín, Robles, Jesús Milán (min. 79 Arnal), Castell (min. 70 Juvenal), Joel (min. 83 Axel), Puigdollers i Eneko.

Gramenet: Ramos, Toni Lao, Rubén Canelada, Raúl, Jorge, Nando, Raúl Rodríguez, Áaron, Eloy (min. 74 Pedro García), Joaquín i Carlos (min. 62 Héctor Zaragoza).

Gols: 0-1 Eloy (min. 29), 1-1 Puigdollers (p. min. 45), 2-1 Agustín (min. 54), 3-1 Puigdollers (min. 91).

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)

Era el partit que ens havia de conduir fora de tot perill i que servís per sumar els punts necessaris per assegurar la categoria una temporada més. I així va ser en un duel poc vistós on vam acabar sumant de forma justa els tres punts que afegits a la derrota de l'Espanyol B a Sant Andreu ens allunyava també de la promoció de permanència que ara mateix ocupa el filial de Sant Adrià. En el penúltim partit de lliga a l'estadi ens visitava la Gramenet de Pere Belmonte "Piti", un equip carregat de problemes econòmics i amb un futur realment incert, però que no va renunciar a res i fins i tot va avançar-se al marcador amb el gol d'un sabadellenc, l'atacant Eloy Gila. De fet, aquesta jugada seria l'única perillosa dels visitants en tot el primer temps i on els nostres jugadors van protestar per un possible fora de joc que no assenyalaria l'assistent i finalitzada a la perfecció per part del davanter colomenc sol davant David de Navas. Abans, al minut 16 hauríem pogut marcar però un cop de cap d'Agustín a la sortida d'una falta el va desviar a còrner el porter Ramos. No va ser un primer període de gran intensitat ni tampoc de gran qualitat però el nostre equip no mereixia arribar al descans en desavantatge fins que al límit del temps, un penal força discutit per la defensa blava, comès sobre Joel, va servir per a que Puigdollers fes l'empat. El segon temps no va ser massa millor però si que vam fer el segon força aviat cosa que gairebé faria abaixar els braços a l'equip de "Piti". Al minut 54 després d'un servei de cantonada botat per Eneko el remataria el central Agustín amb el cap per acabar introduint la pilota al fons de la xarxa dels de Can Peixauet i finiquitant el partit de manera definitiva tot i la curta renda. De fet els visitants només van rematar contra la porteria saballuda als minuts 65 i 82, primer en un cop de cap d'Eloy que De Navas molt atent va desviar a còrner i després en una jugada de Pedro que sol davant el porter madrileny xutaria molt alt per damunt del travesser. Van ser dues bones ocasions però molt aïllades dins un partit gris dels colomencs que no van merèixer treure res de positiu. El nostre Sabadell va dur el pes de l'encontre i fruit d'això ja en temps d'afegit i després d'una contra cauria el tercer de la tarda, altre cop obra de Puigdollers, després d'una gran centrada d'Axel des de la banda esquerra. Seria el final d'un partit que certificava una temporada més la permanència a la Segona Divisió B del Centre d'Esports Sabadell.