dijous, 29 d’abril del 2010

LLUÍS CARRERAS, nou entrenador del Sabadell

Carreras serà l'entrenador arlequinat per la temporada 2010-11

Una vegada que el club ho ha fet oficial, ja podem dir que el nou entrenador del Centre d'Esports Sabadell per la temporada 2010-2011 será Lluís Carreras. El que va ser jugador de Primera Divisió durant dotze temporades militant en equips com F.C. Barcelona, R.C.D. Mallorca, Atlético de Madrid i Alavés entre d'altres, arriba al club arlequinat gairebé sense experiència a les banquetes, però de ben segur que amb tota la il·lusió del món. El seu últim club va ser l'Alavés on va haver de marxar per incidents amb el seu dirigent, el controvertit Dimitri Piterman.

Carreras, nascut a Sant Pol de Mar fa 37 anys, va provar sort com a entrenador la temporada passada, una vegada finalitzada la seva etapa com a jugador, en el filial del Deportivo Alavés, a Tercera Divisió amb un resultat no gaire positiu. Es va fer càrrec de l'equip a la jornada 24, ja en plaça de descens i no va poder evitar que el filial vitorià baixés a la Preferent vasca. A més, ha estat membre de l'staff tècnic de la selecció catalana de Futbol Platja, juntament amb un altre exblaugrana, Roberto Bonano. També participa a la secció de veterans del Barcelona disputant partits de la Lliga Indoor.

La direcció esportiva del club es va decidir per un perfil d'entrenador jove, sense gaire experiència i que primés sobretot la il·lusió. Han sortit noms com el de Unzué, 'Chapi' Ferrer, Sergi Barjuan, Jordi Vinyals, Manolo González entre d'altres, però finalment l'escollit ha estat Lluís Carreras. Des d'@rlekinats.com desitgem tota la sort del món al nou entrenador arlequinat. La seva sort serà la del Centre d'Esports.