diumenge, 31 de gener del 2010

Golejats en motivació


València Mestalla 3-0 Sabadell

València Mestalla: Dani, Joel, Timor, Héctor Verdés, Víctor, Carles, Cases, Miñano (min. 80 Ximo), Rubén (min. 74 Tortosa), Michel i Isco (min. 88 Galán).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pelegrí (min. 60 Blas), Robles, Morales (min. 70 Puigdollers), Castell, Fran, Àxel (min. 67 Eneko) i Arnal.

Gols: 1-0 Miñano (min. 48), 2-0 Rubén (min. 57), 3-0 Carles (min. 83)

Estadi: Ciutat Esportiva de Paterna (500 espectadors)


Com si de la continuació de la segona meitat del partit davant el Terrassa d'ara fa una setmana es tractés, el nostre Sabadell va sortir a la Ciutat Esportiva de Paterna sense l'ambició ni motivació necessària que requeria l'encontre davant un filial que no guanyava a casa des de feia 5 mesos. Però aquest cop els vam posar les coses força fàcils i amb molta comoditat ens van acabar golejant. De fet, a la primera meitat no es va veure bon joc per cap banda i només la por a encaixar un gol dels locals va ser poc rebatuda pel trist guió que van ensenyar els de David Pirri sobre l'herba valenciana. Molt poc joc ofensiu i molt joc al centre del camp, a més, ple d'imprecisions va ser el dolent espectacle que van poder presenciar els aficionats saballuts desplaçats fins a terres de llevant. Tampoc va mostrar massa punteria l'equip local i és que amb prou feines va fer treballar a un David de Navas que fins al segon temps passaria gairebé inadvertit. De fet, durant els primers 45 minuts Morales hauria pogut avançar-nos al marcador però no va poder anotar en una jugada davant el porter Dani Hernández. La segona part no va millorar el guió que havíem ofert fins al moment i fins i tot va empitjorar ben aviat quan Miñano amb un toc suau faria el primer gol de la tarda als 48 minuts. I lluny de lluitar per mirar d'empatar ben aviat, arribaria el segon només 10 minuts més tard en una jugada molt polèmica on la nostra defensa esperava que l'àrbitre xiulés una infracció dels locals al centre del camp quedant-se aturats i deixant a Rubén sol davant De Navas que acabaria fent el 2 a 0. Els ànims cada cop anaven a menys i el nostre primer xut amb cert perill en aquest segon període no va arribar fins al minut 70 amb un tir de falta de Castell que marxaria alt. També Agustín pentinant enrere una falta lateral va estar molt a prop d'escurçar diferències, que tornarien a eixamplar-se 7 minuts abans del final amb un gol de Carles. També polèmic ja que va venir precedit d'un servei de cantonada que va inventar-se l'assistent. Evidentment que la culpa de la derrota no va ser de l'àrbitre però si que ajudarien que el trist espectacle que van oferir els nostres jugadors quedés encara més adorant sobre una Ciutat Esportiva de Paterna que va deixar-nos unes vibracions molt diferents a les d'ara fa un any.