diumenge, 10 de gener del 2010

Gèlid empat per començar el segon tram de campionat

Arnal es va haver de "barallar" amb tota la defensa de l'Ontinyent.

Sabadell 1-1 Ontinyent

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas, Puigdollers, Joel (min. 61 Juvenal), Morales i Arnal (min. 78 Jesús Milán).

Ontinyent: Rangel, Gonzalo, Álex, César (min. 61 Montañés), Saavedra, Raúl Muñoz, Rubio, Jony, Cristian, Manrique i David Torres (min. 83 Gabri).

Gols: 1-0 Agustín (min. 68), 1-1 Manrique (min. 70)

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)


Fred i més fred va ser el que van patir els 2.000 fidels que sempre acompanyen al seu equip a la Nova Creu Alta. A més, en aquesta ocasió també s'hi van afegir els jugadors que en cap moment van saber divertit als aficionats. Un Ontinyent molt compacte i molt ben posicionat sobre el rectangle de joc va dominar amb fermesa i tranquil·litat la zona de mig del camp i això els va donar el tempo del partit i el domini davant un Sabadell que aquest cop, només va poder anar a remolc del seu oponent. Els de Toni Aparicio van demostrar el perquè de la seva classificació i molt seriosos en la zona defensiva van mantenir a ratlla a un batallador Joel que mai va poder superar al seu rival. Sense joc ofensiu ni joc al centre del camp, el nostre Sabadell va abusar novament del joc directe des de la defensa on Agustín i Pelegrí s'inventaven passades llargues que mai arribarien al seu destí. Tampoc l'Ontinyent va fer massa perill durant la primera meitat però si donava la sensació de poder-ne crear en algunes contres que tan Rubio per banda dreta com el batallador David Torres van provar. El segon temps va continuar igual on Puigdollers molt fosc no va aparèixer per oxigenar el joc de toc i Robles tot sol es continuava veient superat per l'acumulació de jugadors visitants a la zona de creació. A més, al minut 54 David de Navas va salvar-nos d'encaixar el primer gol quan David Torres tot sol no el va poder superar. Fou llavors quan David Pirri va moure banqueta donant entrada a un altre centrecampista, Juvenal, per un Joel que tot sol mai va trobar el seu lloc. Amb el capità al damunt del terreny de joc va semblar que el Sabadell començava a tocar millor la pilota i que passava a dominar el partit igualant-se fins i tot la possessió de la pilota. A més, als 68 minuts, una falta molt ben llençada per Juvenal la va rematar amb el cap al fons de la xarxa Agustín. Va ser un esclat d'alegria per a tots els nostres aficionats que a pesar del mal joc aconseguíem avançar-nos al marcador. Però molt poc van durar els somriures a la Nova Creu Alta, i és que només 2 minuts més tard i en una errada defensiva dels nostres vindria la igualada de Manrique que va aprofitar un refús dins l'àrea petita per anotar el gol. Encara més fred va fer-se llavors el partit, tot i veure's un Sabadell que va agafar el domini del partit. David Pirri faria el segon canvi per substituir a Arnal i donar entrada a Jesús Milán, deixant sol en punta d'atac a Blas. Ho va lluitar tot l'ex del Terrassa però en el joc aeri mai va donar sensació de perill. Inclús els visitants ja als instants finals haurien pogut fer el gol de la victòria amb un xut de Gabri que De Navas molt encertat va aturar. Al final, repartiment de punts en un mal partit i sota un ambient molt gèlid.