diumenge, 17 de gener del 2010

Reacció després d'un mal inici de segon temps

Un golàs d'Arnal va 'salvar els mobles' al Camp d'Esports de Lleida.


Lleida 2-2 Sabadell

LLeida: Eduardo, Dani Marín, Pau Bosch, Jerson, Jon Moya, Miki, Jaume Delgado (min. 90 Urrea), Ibai Rejas (min. 85 Benet), Xavi Jiménez (min. 72 Galiano), Jonan García i Sellarès.

Sabadell: De Navas, Jaume (min. 77 Morales), David Bermudo, Agustín, Pelegrí, Robles, Blas, Puigdollers (min. 61 Fran), Arnal, Juvenal i Àxel (min. 71 Jesús Milán).

Gols: 1-0 Xavi Jiménez (min. 54), 2-0 Jonan García (min. 60), 2-1 Àxel (min. 65), 2-2 Arnal (min. 85)

Estadi: Camp d'Esports (1.400 espectadors)



La visita a la Terra Ferma es presentava en forma de partit realment complicat ja que al davant hi teníem un equip en zona de descens i sabedor que els punts al seu estadi no poden escapar-se si volen acabar salvant la categoria. A més, al nostre onze inicial s'hi veien novetats com l'entrada al lateral dret de Jaume o la d'Àxel a l'extrem esquerra després de molts encontres sense jugar. Potser per aquests motius es va veure un primer temps força garrepa en quan a la visió dels espectadors, ja que el joc al centre del camp i la por a encaixar el primer gol van ser la tònica general. Les ocasions van escassejar força durant els primers 45 minuts i per part local només un remat de Sellarès després d'un fort xut de Miki seria la millor opció. Per part saballuda tampoc vam fer massa mèrits per avançar-nos al marcador, però tan Arnal com Àxel van provar fortuna als instants inicials i Robles en la que seria la millor oportunitat, va xutar al travesser al minut 42. La segona meitat en canvi va ser molt més moguda i trepidant. De fet els nostres jugadors van sortir al terreny de joc massa tous i fruit d'això el Lleida va posar-se amb un clar 2 a 0 en només 15 minuts. Primer seria Xavi Jiménez qui va rematar a la perfecció una centrada de Dani Marín i després Jonan García faria el segon de la tarda amb un fort xut que va desviar Pelegrí al fons de la xarxa. Inclús entre els dos gols, el mateix Xavi Jiménez hauria pogut augmentar la diferència, però David de Navas va desviar el mà a mà davant el jugador lleidatà. Amb aquest panorama els nostres homes sabien que fer un gol aviat seria clau per intentar sumar quelcom de positiu. D'aquesta manera Àxel amb una bonica jugada personal i clavant un fort xut a l'escaire va fer el 2 a 1 només quatre minuts després del segon gol local. L'alegria dels més de 50 seguidors arlequinats desplaçats fins al Segrià va ser molt gran ja que encara veien esperances en la remuntada. El partit anava avançant i el domini dels nostres era cada cop més important amb un Juvenal que a la zona ample era l'amo de la pilota i a més va provar sort amb algun xut llunyà. A més Arnal va errar en dues clares ocasions, però a la tercera i després d'una gran jugada personal faria el gol de l'empat al minut 85 fent esclatar a tota la banqueta. Inclús la remuntada absoluta hauria estat possible si Agustín ja en el descompte hagués empalat un fort xut que finalment no va acabar en gol per poc. El repartiment de punts va ser prou just, però no va deixar content del tot a ningú.