L'alegria dels jugadors arlekinats contrasta amb la decepció egarenca, en primer terme l'ex-sabadellenc Criado.

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, Àlex Ruiz, Pagès, Agustín, Juvenal, Blas (min. 69 Morales), Puigdollers, Fran, Arnal (min. 64 Joel) i Àxel (min. 69 Eneko).

Terrassa: Miguel Ángel, Ramón, Julián, Quim (min. 86 Xavi), Sierra, Gorina (min. 46 Aitor), Joshua, Criado, Siso Amigó, Pirla (min. 83 Bryan) i Mario.

Gols: 1-0 Àxel (min. 5), 2-0 Quim (p.p. min. 40)

Estadi: Nova Creu Alta (3.500 espectadors)

Molt poc va durar el derbi del Vallès i és que només començar, una bona jugada per banda dreta la va culminar, amb una mica de sort, un Àxel que feia entrar mansament la pilota al fons de la xarxa. De fet els equips encara s'estaven posicionant sobre el rectangle de joc quan els nostres jugadors van donar la primera alegria a l'estadi. Ja des del principi, l'únic dominador del joc i del tempo del partit vam ser nosaltres d'una manera gairebé insultant davant un Terrassa molt malmès i ple de jugadors acabats d'arribar, casos com els exarlequinats Siso i Criado, a més dels molts juvenils que Miquel Olmo, l'entrenador egarenc, ha d'utilitzar per completar les convocatòries jornada rera jornada. Amb aquest panorama el derbi viscut a l'estadi va ser molt desigual en quan a possessió i domini del joc. A més, Àxel i Juvenal molt propers van ser de fer el segon gol de la tarda amb xuts des de la frontal que vam marxar lleugerament per sobre de la porteria defensada per Miguel Ángel. Fins que als 38 minuts, novament Àxel avisaria que la sentència no trigaria a arribar. Seva va ser una immillorable oportunitat en un xut des del punt de penal que de primeres va enviar força desviat a la dreta de la porteria visitant. Però pocs instants després, una bona jugada per banda esquerra acabaria amb una centrada del debutant Àlex Ruiz que, sense voler, el central egarenc Quim enviaria per tota l'escaire de la seva pròpia porteria en el que seria el segon gol saballut i que va desfermar encara més l'alegria dels aficionats. Bon debut al lateral esquerrà de l'exjugador de l'Hospitalet que va tenir la seva oportunitat després de la lesió de David Bermudo que curiosament es perdia els seus primers minuts a la lliga. La segona meitat va començar amb un Sabadell que semblava buscar el tercer ben aviat. I ben a prop va estar d'arribar amb un xut de falta als 48 minuts de Juvenal que va sortir fregant la part dreta de la porteria egarenca. Però fou a partir de llavors quan el partit va decaure d'una manera impròpia d'un derbi. El Sabadell molt superior seguia veient que el rival era incapàç de crear perill i ni tan sols li feia veure una mínima possibilitat de remuntada, cosa que va portar un relaxament general, tot i no agradar massa al públic que volia veure més gols. De fet en l'únic xut amb perill visitant molt a prop va estar Criado de fer el 2 a 1 amb un tir llunyà que acabaria picant al pal esquerra de De Navas al minut 74. Poc abans havia trepitjat el terreny de joc el reforç hivernal saballut, Eneko, que entre l'apatia general poc va poder brillar. Al final també hauria pogut estrenar-se Fran, quan al minut 86 amb un cop de cap a centrada de Morales va fer lluir a un Miguel Ángel que faria l'aturada del partit enviant el remat a córner. Poc més va donar de si un partit força descafeïnat i sense la tensió d'altres derbis, donat possiblement per la mala situació que travessa el Terrassa. Al final tres punts que es van quedar a casa i que serveixen per a que els homes de David Pirri escalin alguna posició més a la taula classificatòria.