diumenge, 15 de febrer del 2009

Llicència per somiar

El capità Juvenal es va inventar una obra d'art.


Sabadell 2–1 Alzira

Sabadell: De Navas, Pelegrí, De la Plata, Agustín, Juan Carlos, Juvenal, Joel, Iglesias (min. 77 Pagès), Javi Rodríguez (min. 84 Siso), Morales i Pradas (min. 56 Axel).

Alzira: Paco, Ramón (min. 62 Sergio), David, Sergio Heras, Cristóbal, Pilán, Alexandre (min. 59 Álex Vaquero), Robles, Cabarcos, NKendo i Cristian (min. 82Quintana).

Gols: 0-1 NKendo (min. 31), 1-1 Joel (min. 33), 2-1 Juvenal (min. 69)

Estadi: Nova Creu Alta (3.000 espectadors)

Ni fet expressament. El dotze de dotze va arribar novament remuntant un marcador advers. En un partit on l’Alzira va venir a tancar-se de forma numantina, Juvenal Edjogo va treure la seva vareta màgica per sorprendre a tothom i fer un gol de traca i mocador que a la fi donava tres punts molt importants amb llicència per somiar. Els valencians venien tot just després de la destitució del seu tècnic Robert Fernández i molt ben posicionats al darrera van fer el seu partit plantejat a sorprendre en alguna contra aprofitant la rapidesa del menut Alexandre i sobretot del davanter NKendo que va arribar en aquest mercat d’hivern cedit per l’Albacete. Molt bones sensacions va deixar el jugador africà que a més als 31 minuts posava en avantatge als seus amb un fort xut des de dins de l’àrea. Però molt poc els va durar l’alegria i només dos minuts més tard, una gran centrada per banda de Morales la va pentinar lleugerament Joel per tornar les taules a l’electrònic. A la segona meitat es va veure un Sabadell molt més intens i amb ganes de donar la volta al marcador. A més, l’àrbitre va deixar el rival amb només 10 homes per l’expulsió de Robles als 52 minuts. Bona mobilitat al centre del camp i les poques ocasions de les que seguíem disposant eren interceptades per la sòlida defensa visitant, com als 64 minuts quan Agustín després d’un córner va veure com li treien la pilota sobre la mateixa línia. Un gol, espectacular, que va arribar al minut 69 quan un xut des de 25 metres de Juvenal va entrar per tota l’escaire de la porteria de Paco. Fins al final, el partit va estar controlat davant un Alzira que no va inquietar massa, però que va disposar d’una oportunitat claríssima al minut 90 quan Cabarcos sol davant De Navas va creuar massa el seu xut que va sortir fregant el pal. Esglai de patiment que va transformar-se en somriure amb el xiulet final de l'àrbitre.