diumenge, 22 de febrer del 2009

Derrota mínima que acaba amb la bona ratxa

El Sabadell va caure derrotat a El Clariano per primera vegada en la segona volta.


Ontinyent 1-0 Sabadell

Ontinyent: Rangel, Alex, Gonzalo, Héctor Peña, Raúl Muñoz, Manrique, Montava, Víctor Fuentes (min. 72 Kikín), Antonio (min. 87 Garrote), Dieguito (min. 76 Jona) i Máyor.

Sabadell: De Navas, Pelegrí, De la Plata, Agustín, Juan Carlos (min. 46 Pagès), Juvenal, Pradas (min. 46 Axel), Iglesias (min 75 Carralero), Javi Rodríguez, Morales i Joel.

Gols: 1-0 Dieguito (min. 17)

Estadi: El Clariano (1.000 espectadors)

Tarda per oblidar i per deixar enrere ràpidament on vam perdre el primer partit en aquesta segona volta. I és que les reduïdes dimensions del rectangle de joc i sobre la gespa artificial, els nostres jugadors mai van saber adaptar-se a les circumstàncies del joc. El matiner gol del jugador més perillós dels valencians, Dieguito, va ser un pes massa gran. Un mal refús d’Agustín el va aprofitar l’atacant de l’Ontinyent per fer l’únic gol de la tarda. A partir de llavors van sorgir els dubtes de si potenciar el joc directe buscant a Javi Rodríguez en punta o intentar tocar la pilota buscant un joc més elaborat. Doncs gairebé ni l’una ni l’altre i és que la pressió dels locals va fer que el partit anés molt lent i es desenvolupés gairebé sempre al centre del camp. Arribades clares ben poques i un joc molt travat va fer minvar les nostres opcions d’empatar o fins i tot remuntar. A la segona meitat amb l’entrada de Pep Pagès i Axel i més tard de Carralero, tampoc es va millorar massa. Molta lluita i escasses arribades a l’àrea rival. Tampoc ho va intentar l’Ontinyent que sempre va buscar aguantar el marcador favorable perdent tot el temps del món. No ens vam saber adaptar al partit que va plantejar Antonio Aparicio i que al final fins i tot va acabar amb expulsions. Moltes targetes havia mostrat fins aleshores el col·legiat murcià, que a dos minuts del final va deixar amb 10 als locals per expulsió de Gonzalo. Gairebé acte seguit el qui va deixar el terreny de joc amb vermella directe va ser Fernando Carralero i fins i tot Jaume Berlanga que era a la banqueta també va ser expulsat, amb vermella directa. Tot plegat en un partit massa fosc i que tocarà oblidar ràpid.