dilluns, 9 de febrer del 2009

El derbi arlequinat va ser blanc-i-blau (4-2)

El derbi arlequinat se'l va endur el Sabadell

Després de que el Can Rull derrotés al Sabadell B en el duel de la primera volta, els homes de Pirri volien venjança. I va ser així. Gran victòria del filial sabadellenc per 4-2. Victòria patida fins al final que no demostra la superioritat sobre el Can Rull. De fet, a la mitja part es va arribar amb 3-0 i si haguessin caigut algun gol més tampoc hagués passat res. Com diem, els homes de Pirri van sortir molt enxufats i concentrats al partit i aviat va arribar el primer gol, obra del pitxixi Mestre, autor de dos gols. El segon gol va ser obra de David Gómez. Es dona la casualitat que aquest jugador va ser l'autor del gol del Can Rull en el partit d'anada. Curiositats del futbol. Un gran gol el de l'ex del Can Rull, engaltant un bon xut des de fora de l'àrea. Al igual que el tercer. Un xut impressionant de Javi González des de el lateral dret que es va colar per l'escaire. Fins i tot, Mestre va tenir el quart en un mà a mà que el porter visitant va saber resoldre molt bé. Descans amb 3-0 i una victòria que semblava que seria molt plàcida.

A la segona meitat, degut a un relaxament del Sabadell i que el Can Rull va avançar les línies, van retallar distancies amb un bon gol de cap. El Sabadell va notar i molt aquest gol i van haver uns minuts en que el Can Rull va dominar el migcamp i va continuar fent mal. En una contra, un jugador visitant es va quedar solt davant Albert, que el va retallar i el porter local va fer penal. Sense discussions. Sort que l'àrbitre només va mostrar targeta groga. El Can Rull va transforma el penal i posava els nervis sobre els jugadors blanc-i-blaus. Podia semblar que el Sabadell patiria més del compte, però la veritat es que després del segon gol, el Can Rull no va tenir grans ocasions per empatar. A més, arrel de l'expulsió d'un jugador visitant, el Sabadell va tornar a dominar el partit i va poder sentenciar el partit amb un golàs de Mestre, després d'un control antològic. Victòria vital per continuar la persecució dels dos primers.

Amb aquesta victòria, el Sabadell B suma 36 punts. A 10 del líder Can Boada i a 8 del segon, el Badia. Això si, el Sabadell B amb dos partits menys que els de Terrassa i un menys que els de Badia. Queda molta lliga i tot es possible. El proper partit serà aquest diumenge 15 de febrer a Terrassa davant el Maurina Egara, penúltim classificat. Un bon partit per sumar tres punts més.