dissabte, 7 de febrer del 2009

De la Plata dóna tres punts d’or en temps d’afegit

Com a la Nova Creu Alta, vam celebrar dos gols i la victòria davant el filial txe.


València Mestalla 1-2 Sabadell

València Mestalla: Garabato, Ángel, Carlos David, Arturo (min. 76 Alexis), Jaume, Carles, Olcina (min. 83 Yago), Pita (min. 57 Olsen), Míchel, Riau i Philippe Toledo.

Sabadell: De Navas, Pelegrí, De la Plata, Pagès (min. 46 Iglesias), Agustín, Juan Carlos, Pradas (min. 71 Carralero), Juvenal, Joel, Morales i Axel (min. 46 Javi Rodríguez).

Gols: 1-0 Philippe Toledo (min. 25), 1-1 Juvenal (p. min. 45), 1-2 De la Plata (min. 94)

Estadi: Ciutat esportiva de Paterna (900 espectadors)

Tercera setmana de forma consecutiva que el nostre Sabadell remunta un partit per acabar sumant tres punts. I és que l’eufòria a la Ciutat esportiva de Paterna va tardar molt en arribar i fins al minut 94 no va fer-ho amb un gran gol de Carlos De la Plata que feia saltar d’alegria als aficionats desplaçats fins a terres valencianes. Un cop d’autoritat en una lliga molt igualada i davant el València Mestalla es va veure també un Sabadell capaç de treballar i fer un partit de brega contra un equip molt jove i ben dotat tècnicament. Les coses no van ser gens fàcils i els primers minuts van ser de tanteig. El partit no tenia un dominador clar on el joc al centre del camp predominava per damunt de la resta i les arribades a l’àrea contrària escassejaven. Fins que al minut 25 una centrada per banda esquerra de Riau la va rematar als fons de la xarxa amb el cap Philippe Toledo. De nou tocava tirar d’èpica. Però la poca projecció que estàvem mostrant al davant va quedar tallada just abans d’arribar a la mitja part en una centrada de Morales que va tocar-la amb la mà Jaume dins l’àrea. Juvenal ajustat al pal dret no va perdonar des dels onze metres deixant les taules a l’electrònic. A la segona meitat es va veure un partit amb més arribades, sobretot dels locals, on De Navas va salvar més d’un gol i també el pal i el travesser van ser aliats per no moure l’empat. També ho vam provar nosaltres amb una clara ocasió de Javi Rodríguez que va salvar Garabato i també Juvenal a pilota aturada va fer lluir al porter valencianista. I quan tot semblava que el resultat acabaria en un repartiment de punts, en l’última ocasió de l’encontre, una pilota penjada per Morales dins l’àrea va acabar en un refús de la defensa local, aprofitat a la perfecció per un De la Plata que va treure’s una volea impressionant per foradar les xarxes de la porteria local i d’aquesta manera fer sumar tres punts d’or en un partit on va debutar el reforç hivernal Xavi Pelegrí.