dimarts, 1 de març del 2016

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Partit disputat al José Rico Pérez, estadi nefast pels interessos arlequinats ja que mai s´ha pogut aconseguir els tres punts en terreny alacantí fins el moment. Els homes de Miguel Àlvarez han fet un partit més seriós que el darrer jugat a casa davant la UE Olot. Un Hèrcules que aquest mercat d'hivern s'ha reforçat amb un jugador que ha de marcar diferències a la categoria com és David Mainz, provinent de l´Osca de la Segona Divisió, un home golejador que potencia encara més la davantera alacantina on ocuparà la fitxa deixada per un altre nom il·lustre del futbol estatal i internacional com és Javier Portillo ( que ha decidit retirar-se i formar part de la direcció esportiva). A la davantera del Hèrcules hi forma part un ex-arlequinat com és en Manuel Gato, màxim golejador de l'equip entrenat per Vicente Mir; on no fa gaire que ha agafat els comandaments de la nau alacantina en el lloc on hi era Manolo Herrero, però una sèrie de resultats negatius, més la pressió de per si de l'entitat per recuperar categories més altes i pel pressupost altíssim han fet que hi hagués canvi de míster.


Per part del Centre d´Esports Sabadell la gran novetat a l'onze inicial fet per Miguel Àlvarez recau en Marc de Val desprès de molts mesos de baixa per una forta lesió produïda als inicis de la temporada. 
I les altres novetats han estat a la banqueta amb l'aparició a la llista de convocats de Forniés i Bruno un cop superada la sanció. Cal dir que durant la primera meitat els homes de Miguel Àlvarez han sortit amb ganes i han donat un cop d'efecte posant-se per davant al marcador de l'estadi José Rico Pérez amb una jugada de fortuna però si ha d'estar i Agus Medina ha rematat i entre el defensa i porter no s'han entès i la pilota ha entrat amb suspens i l´afició alacantina molt exigent ha començat a xiular als seus, la qual cosa ha fet esperonar els jugadors locals i en 15 minuts han aconseguit remuntar el partit acabant la primera meitat en un 2-1 degut a uns minuts tontos on els arlequinats en els dos gols de l'Hèrcules han hagut errors molt infantils que han perjudicat la feina ben feta que han fet durant els primer minuts del partit.


La segona meitat ja ha sigut un intent de no poder i d'aquesta manera s´ha perdut un partit que era dur de lluitar davant l'entitat del rival com és l'Hèrcules i demostrant que amb molt poc s'han endut els tres tres punts perquè tenen grans jugadors experimentats que del no res saben resoldre un partit, I per part del Centre d´Esports doncs cares tristes perquè s'ha fet el més difícil que és marcar primer però dos errors molt greus han condemnat el conjunt arlequinat.