dilluns, 15 de febrer del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Visita al Municipal de l´Hospitalet, jugat dissabte a la tarda davant les càmeres d´Esport3, un partit on de nou els homes de Miguel Àlvarez han tornat a oferir varies cares. Una vegada més el míster fent moviments a la convocatòria en trobar una competitivitat per oferir una bona imatge, sembla ser que la recuperació ja d´Osado li tanca les portes a Ernest Forgàs i cau de la convocatòria. Eloy Gila torna a l´onze inicial. El conjunt riberenc, molt reforçat aquest mercat d´hivern, amb bons jugadors com és el cas de Tià Sastre. jove jugador del RCD Mallorca, els Cristians amb experiència a Primera Divisió, i tornant a l´equip on es van donar a conèixer abans de fer al salt al futbol professional i Corominas , jugador que fa unes setmanes estava a prova a les ordres de Miguel Àlvarez al Centre d´Esports Sabadell, sense oblidar l´ex-arlequinat que tant bon record va deixar durant la seva etapa arlequinada com és Òscar Sierra.

Foto: Jordi Romagosa

El conjunt arlequinat ha sortit a veure venir els atacs dels homes de Martí Cifuentes un altre ex-arlequinat on està fent un bon treball a les files de l´Hospitalet. Una bona internada d ´Eloy Gila ha sigut castigada amb penal i el màxim golejador de l´equip Marc Fernàndez ha volgut agafar la responsabilitat de tirar-lo i a la ment de tots els aficionats arlequinats venia a la memòria l´error de l´ultim desplaçament on va fallar el penal. però aquesta vegada amb valentia i sang freda l ha marcat i ha avançat el conjunt arlequinat. Mitja part i de moment les sensacions són bones, però amb patiment ja que a punt d´acabar la primera part. L'Hospi ha enviat una pilota al travesser on ja Craviotto estava venut.

Foto: Jordi Romagosa

La segona part, els locals han sortit amb més ambició i els arlequinats amb més por i això al món del futbol s´acabava pagant i efectivament al minut 61 Miki remata a plaer una centrada a dins de l´àrea i empata el partit. Miguel Àlvarez introdueix variants pero no encerta amb la tecla adecuada i Craviotto, en el seu retorn al Municipal riberenc després de defensar la porteria els darrers 7 anys treu una mà de gran porter i salva els mobles fent una de les seves millors actuacions fins ara vestint la camiseta arlequinada. Final de partit, un puntet i un desplaçament més sense perdre durant aquest 2016.