dimarts, 8 de març del 2016

Opinió

El Christian ens diu la seva

Bona tarda arlequinats i arlequinades,

Partit disputat al temple arlequinat de la Nova Creu Alta, davant el conjunt de La Garrotxa, com és l'Olot. Els homes de Rodri els pitjors visitants del grup han demostrat molta brega i lluita i bon posicionament a la gespa però la falta d'encert a cara a porta els condemna partit rere partit agreujat encara més després de la marxa del seu màxim golejador aquest mercat d´hivern com és el cas d'Alberto Perea, jugador contrastat en categories més altes al filial del F.C. Barcelona.


L´entrenador dels olotins, arribava a l´estadi amb l´aigua al coll com se sol dir quan les coses no funcionen i així ha succeït després de la finalització del partit. Ha estat destituït. L'Olot amb varis ex-arlequinats a la seva plantilla com són Hèctor Simón i Eric Reverter ha sortit a jugar sense manies però cal dir que el Centre d'Esports Sabadell tampoc ha sortit molt endollat, sense molt de carisma i amb pocs recursos de cara a la porteria de Wilfred. Miguel Àlvarez per aquest partit tenia la baixa per sanció arrel de l´absurda expulsió al camp de l´Hospitalet del brasiler Bruno Vinícius. A l´eix de la defensa descartava el jugador madrileny Alcañiz i una de les sorpreses per part de tots els presents a la matinal ha sigut veure a l´onze inicial el jove del filial  Sandro Toscano, jove italià amb molta qualitat a les seves botes, amb passat  al juvenil del Reial Madrid. Miguel Àlvarez un cop més donant oportunitats als joves del planter i fent honors d´un nou debut a Segona B, deixant homes més contrastats a la categoria a la banqueta o fins i tot a la grada.


El partit en sí. ha sigut escàs de bon joc i d´oportunitats fins que a punt d´arribar a la mitja hora de partit una jugada del màxim golejador arlequinat, Marc Fernàndez ha aconseguit  marcar amb un xut creuat pal  de la base de la porteria inclosa  i cap a dins fent esperonar als seus companys i tirant de veterania  que el partit tenia que canviar de rumb perquè es començaven a sentir els  primers xiulets i el famós run run a les grades de l´estadi.
A la segona meitat ,  durant els primers 20 minuts res a destacar, perquè l´Olot combinava arribava a porteria de Craviotto però sense perill. Miguel Àlvarez ha mogut banqueta amb l´entrada d´Agus Medina reconvertint-lo en extrem, i tot seguit una falta a  favor  penjada  per Batanero , Valentín murri de marca, remata a plaer  i fa el 2-0. Han sigut els minuts d´un joc i efectivitat màxima i així una jugada made in dels joves del planter internada d'Agus Medina, centra i Manel Martínez s´avança al seu marcador i estableix el 3-0 a l'electrònic. Victòria arlequinada  un pèl massa àmplia pel joc i mèrits fets pels homes de Miguel Àlvarez davant la feblesa atacant del conjunt de l'Olot, que per culpa del seu desencert està a la part baixa de la classificació. Tres punts molt importants que fan que el CE Sabadell continuï a la part còmode de la classificació i allunyant-se una  miqueta més del descens a Tercera.