dilluns, 5 de gener del 2015

Victòria molt necessària!

Collantes va tornar a marcar i va donar el triomf al Sabadell (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 1-0 RC Recreativo

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Riau, Yeray, Eguaras, Hidalgo, Aridai (Sotan, min. 70), Collantes i Marcos (Pol Roigé, min. 85)

Recreativo: Sotres, Córcoles, Víctor Díaz, Menosse, Juanan (Manu Molina, 85), Dimas, Jesús Váquez, Núñez (Cabrera, min. 64), Montoro, Pedro Ríos i Joselu (Braulio, min. 72)

Gol: 1-0, Collantes (min. 85)

Àrbitre: De la Fuente Ramos (Castella i Lleó)

Estadi: Nova Creu Alta (3.329 espectadors)

Molt important i necessària la victòria del Centre d'Esports Sabadell davant el Recreativo de Huelva que entre l'ex arlequinat José Luis Oltra. Els sabadellencs van trencar així una ratxa de set partits sense guanyar i Àlex García va poder celebrar per fil el primer triomf des de que entrena l'equip en substitució de Miquel Olmo. El partit es preveia molt important per la situació dels dos equips i, a més, els resultats de la jornada havien beneficiats els interessos sabadellencs i era una bona oportunitat per retallar punts vers els equips de la zona de permanència. Un partit fluix en quant a ocasions de gol i on es va notar i molt la situació delicada a la classificació dels dos equips. El Sabadell, però, va sortir més endollat que el Recreativo i en els primers deu minuts de partit va posar a prova Sotres. Primer Collantes i després Aridai van ser els primer en provar fortuna, però no van trobar el gol. A mesura que passaven els minuts, el rendiment dels jugadors del Sabadell va anar minvant i el Recreativo ho va aprofitar per avançar línies i apropar-se amb perill a la porteria de Nauzet. Una Nauzet que complia el seu partit oficial número cent a la porteria arlequinada. La primera aproximació amb perill dels andalusos va ser a pilota aturada. Després d'un servei de cantonada, Víctor Díaz va rematar totalment sol dins l'àrea petita, però el seu cop de cap va sortir un pèl alt per sobre del travesser. La segona oportunitat seria més clara i tindria Nauzet com a protagonisme. Joselu es va quedar sol davant el porter canari i aquest amb el peu dret va poder rebutjar la pilota. La ocasió més clara fins al moment en el primer temps. Sense gaire temps per més es va arribar al temps de descans amb empat a zero inicial. En el segon temps, el Sabadell continuava tenint el domini de la pilota i el joc i el Recreativo esperava tancat al darrera alguna opció al contraatac. Collantes ho va provar en un xut que va sortir fora i Marcos també ho va intentar, però Sotres va intervenir amb èxit. L'ocasió més clara la tindria Riau amb la seva cama esquerra. El xut de l'ex del Cartagena des de la frontal de l'àrea va picar al pal dret de Sotres quant els més de tres mil espectadors que es van donar cita a la Nova Creu Alta ja cantaven el primer gol de la tarda. No va ser fins els darrers minuts de partit quant el Sabadell va poder desfer l'empat i emportar-se una victòria que es resistia durant moltes setmanes. La pilota va arribar a Collantes dins l'àrea i l'andalús va picar suaument per sobre de Sotres fent el que seria l'únic gol de l'encontre i fer esclatar d'alegria l'afició arlequinada. Els darrers minuts de partit, el Sabadell va saber controlar el joc i el Recreativo no va tenir cap opció per poder establir de nou l'empat. En aquests últims minuts destacar el debut a Segona A de Pol Roigé, davanter del filial arlequinat.