dissabte, 10 de gener del 2015

Actes amb Yoichi Takahashi

 

Us fem saber que aquest cap de setmana es troba a Sabadell Yoichi Takahashi, el dibuixant e la sèrie "Oliver i Benji". Avui dissabte es fa un acte d'agermanament entre el CE Sabadell i el Nankatsu SC. Demà diumenge estarà present en el partit que el nostre equip juga davant l'Sporting Gijón i que us recordem que els no socis poden adquirir entrades per només 5€.

Aqueest dilluns, i amb la col·laboració de la nostra penya, el senyor Takahashi estarà al programa "Tarda de Ràdio" de Ràdio Sabadell, entre les 17h i les 17:30h. Sortint d'allà (a les 18h) es dirigirà a la botiga Norma Còmics de Sabadell (c./ Sant Antoni, 34) a signar exemplars dels seus llibres. Qui es presenti a la botiga amb una samarreta o bufanda del CE Sabadell rebrà un llibre de Takahashi de franc i aquest li podrà dedicad (fins a exhaurir existències)

Dimarts, i també amb la col·laboració d' @rlekinats.com, el senyor Takahashi farà una master class a l'escola de dibuix Joso, tot i que aquest acte serà exclusiu pels alumnes d'aquesta escola. Posteriorment, a partir de les 19:30h es farà un col·loqui obert al públic en general, també amb la presència del dibuixant, a l'auditori del Casal Pere Quart (c./ Lacy) on us hi esperem a totes i tots.

Volem agraïr la col·laboració també del CE Sabadell, Ajuntament de Sabadell, Ràdio Sabadell, Norma Còmics i Roger Benet (autor del cartell promocional del col·loqui)