diumenge, 18 de gener del 2015

El Sabadell treu un punt a El Sadar

Bon punt el que va treure el Sabadell a El Sadar (Foto: LFP)

CA Osasuna 0-0 CE Sabadell

Osasuna: Santamaría, Echaide, Miguel Flaño, Vujadinovic, Javi Flaño, Olavide (José García, min. 78), Merino, Roberto Torrese (Onwu, min. 85), Kenan Kodro (Álex, min. 65), De las Cuevas i Nino

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau, Yeray, Hidalgo, Eguaras (Hervás, min. 76), Marcos (Gato, min. 65), Collantes i Benja (Tanabe, min. 80)

Gols: Cap

Àrbitre: Sagues Oscoz (Basc)

Estadi: El Sadar (13.092 espectadors)

Punt mol treballat el que va poder aconseguir el Centre d'Esports Sabadell de la seva visita a El Sadar contra Osasuna. 26 anys després els arlequinats tornaven a enfrontar-se al conjunt navarrès amb el qual hi va haver una forta rivalitat als anys vuitanta. Un Osasuna que va afrontar el partit amb numeroses baixes degut a la disputa de la Copa Àfrica i Copa Asia i les convocatòries dels seus internacionals per les seves respectives seleccions. El Sabadell va completar un partit molt seriós defensivament i molt a prop va estar de emportar-se els tres punts de Navarra. Amb aquest empat, el Sabadell suma la tercera jornada consecutiva sense perdre per primer cop aquesta temporada i finalitza la primera volta amb vint punts. Àlex Garcia va repetir l'onze titular que va ser capaç d'empatar contra l'Sporting a la Nova Creu Alta i l'equip va respondre molt satisfactòriament. El partit va ser molt igualat i les defenses van ser superiors a les davanteres i d'aquí l'empat a zero final. Els primers minuts Osasuna va sortir amb molta empenta, però mica en mica el Sabadell es va anar refent i va passar a dominar el partit però sense profunditat ofensiva. L'oportunitat més clara per part local en el primer temps ha estat un xut de Roberto Torres que va marxar fora per poc. Per part arlequinada, l'ocasió més clara la va tenir Marcos García. El balear va tornar a sortir de titular i va tornar a mostrar bones maneres. En una d'aquestes accions el seu xut amb la cama esquerra va picar al travesser del porter Santamaria. Mala sort per una acció que mereixia el gol. Amb l'empat inicial es va arribar al temps de descans. A la repressa, el partit va transcòrrer igual que el primer temps i la igualtat va ser la nota predominant. El Sabadell, en aquesta ocasió, era un pèl més tancat en el seu propi camp i intentava sortir al contraatac amb la rapidesa de jugadors com Collantes, Marcos o Benja. El primer avís d'Osasuna seria un remat de cap de Kodro que Nauzet va refusar com va poder. El porter canari es va tornar a lluïr en una falta llançada magistralment per Roberto Torres que anava al mateix escaire. L'oportunitat més clara per part sabadellenca la va tenier el santcugatenc Benja. Una centrada precisa per banda esquerra de Marcos la va rematar el vallesà de cap al primer pal i Santamaria amb molts reflexos va poder malbaratar l'ocasió de gol. En els darrers minuts, Osasuna va buscar el gol de la victòria amb molta més insistència. De las Cueva va tenir l'ocasió més clara amb un xut creuat que va sortir fregant el pal de Nauzet. Onwu, que acabava de sortir des de la banqueta, també va tenir el gol en les seves botes però Carlos Hernández va estar providencial per tallar l'acció in-extremis llançant-se a terra. Finalment, empat a zero que demostra la igualtat que hi va haver sobre el terreny de joc i que es pot donar per bo.