diumenge, 23 de març del 2014

Victòria vital davant un rival directe

CE Sabadell 3-2 Córdoba CF

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc, Juanjo, Longás (Martí Crespí, min. 87), Hidalgo (Moha, min. 61), Collantes, Tanabe i Aníbal (Edgar, min. 75)

Córdoba: Saizar, Gunino, Bernardo, Raúl Bravo, De los Reyes, Abel, Luso (Pelayo, min. 80), Nieto (Mendi, min.76), Uli Dàvila (Juanlu, min. 68), López Silva i Xisco.

Gols: 0-1, Nieto (min.17); 1-1, Aníbal (min. 37); 2-1, Tanabe (min. 48); 3-1, Aníbal (min. 64); 3-2, Xisco (min. 71)

Àrbitre: Muñoz Mayordoo (Castellà-Manxec)

Estadi: Nova Creu Alta (3.620 espectadors)

Triomf vital. El Centre d'Esports Sabadell va aconseguir una important victòria davant el Córdoba, un rival directe en la lluita per la permanència. El Sabadell ha sortit disposat a avançar-se al marcador i ha posat setge a la porteria de Saizar, però han estat els andalusos qui s'han avançat amb un gol de Nieto. Una jugada desafortunada, ja que la pilota quedava morta després d'un rebot entre dos jugadors arlequinats. Tot i aquest gol en contra, el Centre d'Esports ha continuat amb el bon joc i jugant per bandes per tal de crear ocasions. En una d'aquestes accions, Clerc arribava a la línia de fons per banda esquerra i la seva precisa centrada la rematava a plaer Aníbal per fer l'empat a un. Amb aquest resultat s'arribaria al temps de descans, tot i dominar els darrers minuts del primer temps i que el Córdoba no generés cap ocasió de perill a la porteria de Nauzet. A la segona meitat, ràpidament capgiraria el marcador el Sabadell. Novament en una jugada per banda, però en aquesta ocasió per la dreta amb Collantes com a protagonista, trobaria a Tanabe com a rematador per fer el provisional 2-1. El japonès remataria de primeres la precisa centrada de l'andalús. Tercer gol de Sotan aquesta temporada i el primer d'ells a la Nova Creu Alta. El Córdoba va quedat molt tocat amb aquest gol i els sabadellencs van continuar pressionant la porteria visitant en busca d'un tercer gol que donés més tranquil·litat. Aquest tercer gol arribaria gràcies a una rematada d'Aníbal Zurdo. Novament Collantes seria l'autor de l'assistència per banda dreta superant a l'ex arlequinat Samuel De los Reyes. El davanter mexicà remataria de cap superant per baix a Saizar i marcant d'aquesta manera el seu dotzè gol de la temporada i confirmant-se com a màxim golejador de l'equip gràcies al seu gran moment de forma. El partit estava encarrilat, però no sentenciat. Ho podria haver fet Moha en una rematada que sortiria fregant el pal o Martí Crespí rematant un servei de cantonada una mica alt. Però quant tot semblava sentenciat, el Córdoba faria el 3-2 per reduir diferències i posar la por al cos a la Nova Creu Alta a falta de vint minuts pel final. Raúl Bravo rematava de cap al pal i el rebot el recollia Xisco per marcar a plaer el 3-2 que acabaria sent definitiu. Tot i l'empenta dels andalusos per aconseguir l'empat en última instància, el Sabadell es va saber defensar correctament i no va permetre cap ocasió clara dels homes d'Albert Ferrer. D'aquesta manera s'aconseguia un triomf importantíssim de cara a aconseguir la permanència i en el primer dels dos duels seguit a l'estadi.