dissabte, 22 de març del 2014

31ª Jornada Lliga: CE Sabadell-Córdoba CF


Oblidar Las Palmas. El Centre d'Esports Sabadell afronta el primer dels dos partits consecutius a la Nova Creu Alta davant el Córdoba amb l'objectiu d'oblidar la desfeta de la passada jornada a Las Palmas. Davant hi haurà un Córdoba que, tot i tenir l'objectiu de lluitar per l'ascens de categoria, els mals resultats en les últimes setmanes l'han portat a només dos punts de la zona de descens. Així que els andalusos són un rival directe en la lluita per la permanència.

Per aquest important encontre, Miquel Olmo no podrà comptar amb Manuel Gato que va patir una sobrecàrrega aquesta mateixa setmana. Carlos Hernández tornarà a l'equip després de cumplir un partit de sanció a Las Palmas per la seva expulsió contra el Girona. Pel que fa al Córdoba, el català Albert Ferrer no podrà comptar amb Pedro Sánchez sancionat i Arturo lesionat. El defensa Iago Bouzón s'ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

L'encontre corresponent a la jornada trenta-una donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell també hi serà per oferir el partit en directe. El castellà-manxec Jesús Muñoz Mayordomo, debutant a la categoria, serà l'encarregat de dirigir l'encontre. El Sabadell fa set partits que no aconsegueix guanyar al Córdoba.