divendres, 28 de març del 2014

El Rival: CD Lugo


Segon partit consecutiu a l'estadi i darrer partit d'un mes de març molt intens que ens aquest cas serà davant el Lugo de Quique Setién. Un rival molt dur i amb una gran consistència que està realitzant una molt bona campanya, sempre comandat pel seu màxim golejador, Vicenzo Rennella, tot un perill per a les defenses rivals. De fet, la baixada en el joc i els resultats dels gallecs va coincidir durant el mes i mig que l'italià va estar fora dels terrenys de joc. Lluny del seu camp es mostren com un conjunt molt complicat de batre i en més de la meitat de partits han mantingut la seva porteria a zero. Han aconseguit resultats molt meritoris com els triomfs a Tenerife, Zaragoza, Ponferrada o Sòria, o els empats a camps tants durs com els del Deportivo, Recreativo Huelva, tot i anar guanyant 0 a 3 al descans, Mallorca o Jaén. Les derrotes també han estat sempre molt batallades i és que en la majoria de partits on han caigut han estat per un desavantatge mínim. 

Disposen d'una plantilla amb jugadors molt compromesos, alguns d'ells veterans amb molta experiència a la Segona Divisió A i que ajuden als més jovees a que tirin endavant la temporada amb esforç i entrega. Dani Mallo sota pals torna a estar en una gran moment de forma, després del seu pas per Girona, amb una defensa amb futbolistes com Víctor Marco, Jorge García, David de Coz o Pavón o uns centrecampistes que donen l'equilibri necessari al joc d'intensistat com són Seaone, Pablo Álvarez, Pablo Sánchez, Carlos Pita que porta molts anys a gran nivell. Rafa García o Ernesto amb un esquerra de seda. Al davant, a més del ja comentat Rennella, caldrà vigilar també a prop a Sandaza que es troba en un molt bon moment de forma. Durant el mercat d'hivern es van reforçar amb la cessió del mitja-punta esquerrà Sergio Rodriguez procedent del Real Betis i per qui el Sabadell també hi va estar interessat. A més de la incorporació del central David Prieto que es trobava sense equip i veni a cobrir la baixa de Tena que havia firmat pel Cádiz.

La darrera visita que va fer-nos el Lugo a la Nova Creu Alta data de la temporada anterior en un mal partits dels nostres que vam acabar perdent per 0 a 1 amb gol d'Óscar Díaz i on el seu porter José Juan faria tot un recital sota pals.