El Villarreal va ser molt superior al Sabadell (Foto: Pedro Salado)

Villarreal CF 3-0 CE Sabadell

Villarreal: Juan Carlos, Mario, Mellberg, Musacchio, Joan Oriol, Marcos Senna (Canteros, min. 77), Farinós, Cani (Moi Gómez, min. 85), Trigueros, Jonathan Pereira i Gerard Moreno (Jaume Costa, min. 58).

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Fito (Juvenal, min. 26), Arteaga (Baha, min. 62), Gato (Aníbal, min. 62) i Uli Dàvila

Gols: 1-0, Gerard Moreno (min. 12); 2-0, Cani (min. 67) i 3-0, Jonathan Pereira (min. 86)

Àrbitre: Prieto Iglesias (navarrès)

Estadi: El Madrigal (8.000 espectadors)

Superiors. El Centre d'Esports Sabadell no va poder donar la sorpresa a El Madrigal i va caure derrotat per un clar 3-0 davant un Villarreal que va despertar just el dia menys indicat. Els errors defensius van condemnar a un equip que no va poder encadenar la tercera victòria consecutiva i suma, d'aquesta manera, la primera derrota de la segona volta, a una setmana de rebre la visita del filial del Barcelona. Dues baixes importants tenia l'equip de Lluís Carreras pel partit d'ahir i la veritat és que es van notar i molt. La velocitat, inspiració i qualitat de Manu Lanzarote i la lluita i treball de Moha al migcamp no van trobar resposta en els jugadors que els van substituir i aquest és un dels motius pel qual el Sabadell no va poder fer res davant un bon Villarreal. Una de les premises de l'equip era aguantar l'embranzida del locals en els primers minuts, per després jugar amb els nervis de l'afició i del propi equip groguet, però no va ser així. Abans del primer quart d'hora, els castellonencs ja havien fet el seu primer gol. En un error greu de Manuel Gato dins l'àrea, va deixa la pilota morta cap a Gerard Moreno que sol davant Nauzet només la va haver de col·locar ajustada al  pal dret del porter canari per fer esclatar als prop de vuit mil aficionats que es van apropar a El Madrigal. Les coses es van complicar una mica més uns minuts més tard quant Fito queia lesionat després d'un xoc amb Marcos Senna. Lluís Carreras veia com se li trastocaven els plans i feia entrar Juvenal Edjogo en el lloc del de la Verneda. El Villarreal podia haver fet el seu segon gol abans del descans en accions de l'ex valencianista Farinós i del propi Gerard Moreno, molt actiu durant el primer temps, però totes dues oportunitats van trobar resposta en Nauzet que va salvar al Sabadell d'un resultat més abultat abans del descans. El Sabadell ho va apropar en un acció de Gato per banda esquerre, però el seu xut dur i sec va ser rebutjat a córner per Juan Carlos. Va ser l'única aproximació amb perill dels arlequinats. Només una falta lateral que a punt va estar de ser gol en pròpia porteria podia haver fet variar el marcador pels interessos sabadellencs. El segon temps va començar amb la mateixa dinàmica que el primer, un Villarreal superior intentant crear ocasions amb el seu joc de toc i combinació. De totes maneres, seria el Sabadell qui gaudiria de la primera ocasió dels segons quaranta-cinc minuts en les botes d'Antonio Hidalgo. Al de Canoelles li va faltar un pèl de velocitat per intentar definir davant Juan Carlos. El seu xut va se refusat en última instància per Musacchio. Lluís Carrerasva moure la banqueta en busca de l'empat i va fer entrar als davanter Nabil Baha i Aníbal Zurdo en el lloc del extrems Arteaga i Gato. Però la jugada no podia sortir pitjor perquè pocs minuts després del doble canvi, el Villarreal feia el seu segon gol que, pràcticament, liquidava l'encontre. En una bona jugada trenada per banda dreta, la centrada de Manu Trigueros per baix a la frontal de l'àrea la col·loca molt bé Cani al pal llarg lluny de l'abast de Nauzet. Un bon que acabava amb les aspiracions d'empatar del Sabadell. Tot i això, els arlequinats ho van probar en algun acció aïllada, però el domini ja era totalment groguet. En una bona jugada d'Aníbal just a la línia de fons, la seva passada enrera arriba a Uli Dàvila que la intenta pica per sobre de Juan Carlos, però ho evita amb una molt bona aturada. Ja en els darrers minuts, el Villarreal faria més gran la diferència en el marcador amb un tercer gol obra de Jonathan Pereira. L'ex del Betis es va quedar sol davant Nauzet i el va superar amb un fort xut creauat al pal llarg. Amb aquesta derrota, el Sabadell surt de les posicions de PlayOff en detriment del Villarreal a una setmana vista del segon i últim derbi de la temporada davant el Barcelona B. Però aquesta serà una altre història.