dissabte, 5 de gener del 2013

El Rival: Elche CF


Començarà el 2013 amb una de les visites més complicades de la temporada i és que el Martínez Valero, l'estadi d'uns dels màxims favorits a l'ascens, serà el primer entrebanc d'un any que esperem sigui tan exitós com el que deixem. La jornada quedarà emmarcada dins de les festivitats nadalenques i tan de bo els reis facin acte de presència amb vestimenta arlequinada per a treure quelcom de positiu d'un viatje tant difícil. I és que a base de talonari, l'Elche va reforçar-se a consciència durant l'estiu, fet que els ha permès comandar la part capdavantera de la classificació durant tot el campionat.

Van donar les regnes de l'equip a Fran Escribà que havia estat ajudant de Quique Sánchez Flores a equips com Getafe, València, Benfica o Atlético de Madrid i amb ell van firmar homes de gran nivell amb l'objectiu de pujar a Primera Divisió sense escuses. Sota pals van aterrar dos bons porters com Diego Rivas i Manu Herrera procedents de Lugo i Alcorcón, respectivament. En defensa, a més dels importants futbolistes que continune de la temporada passada com Etxeita, Edu Albácar, Pelegrín, Beranger, Verdés o Flaño, van signar al lateral uruguaià provinent de l'Sporting Damián Suárez. Al centre del camp, el doble pivot és ocupat habitualment per Mantecón i la màgia de Rivera que també va arribar al mercat estival.

David Generlo també té molta participació a l'onze fent una tasca més bruta de la qual futbolistes tant tècnics i precisos com els catalans Xumetra o Palanca se n'intenten aprofitar. També a la banda Fidel va arribar procedent del Recreativo de Huelva on la temporada anterior seria el millor de l'equip andalús. Mentre que al davant, Carles Gil que va signar procedent del filial del València a la mitjapunta és tot un perill, on Pelayo, que aterraria des d'Oviedo, també té molt a dir. Però la cirereta del pastís arribaria amb el fitxatges estrella de Ferran Corominas procedent d'un Girona que rebria la quantitat de 100.000 euros pel seu traspàs. És un futbolista fonamental als plantejaments de Fran Escribà i és qui porta el pes atacant d'un Elche, però, que també confia en Berry Powel una vegada restablert de la lesió que va patir ara fa un any.

La darrera visita que vam fer al Martínez Valero data de la campanya anterior en un partit on vam desaprofitar moltes ocasions de gol i només aconseguiríem treure un empat a un després d'avançar-nos amb gol d'Aarón Bueno, que el loal Nicki Billes, a les acaballes del partit, s'encarregaria d'igualar.