divendres, 18 de gener del 2013

El Rival: Girona FC



La segona volta del campionat s'inicia amb la visita a l'estadi d'una de les sorpreses de la temporada i no és altre que el Girona de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' i també del seu segon, Xabi Gil, la mateixa parella que fa anys s'asseia a la banqueta del nostre Sabadell, i que a pesar de buscar una nova fòrmula molt més ofensiva i de toc no van tenir sort a la Segona Divisió B. Ara, però, en la seva primera experiència com a màxim responsable d'un conjunt de futbol professional està demostrant que un equip molt semblant al de la temporada passada està rendint a un gran nivell situant-se durant moltes jornades en posicions d'ascens quant l'any anterior prop van estar del descens.

La defensa els està funcionant molt bé convertint-se en un conjunt molt complicat de superar, sobretot al seu estadi, i on el porter Dani Mallo està vivint una segona joventut realitzant una grandíssima temporada. Amb ell, però, cal afegir la bona feina dels laterals Luso, Jose i David Garcia o la dels centrals Migue, Chus Herrero i en ocasions Richy. Al centre del camp és on l'equip intenta sempre jugar la pilota amb un Jandro estel·lar, molt en forma erigint-se en un dels homes més decisius de l'equip. També Marcos Tébar que ha vist com jugar més avançat que d'altres temporades i que també ha vist com el seu promig dde gols ha augmentat considerablement.

A les bandes també caldrà vigilar molt a prop les interandes i centrades tant de Jofre Mateu com les de Juanlu Hens molt actius per la seva zona d'influència. Eloi Amagat i Toni Moral, amb menys minut també estan demostrant molta aptitud quant són damunt el terreny de joc. Encara que l'atac és el que millor està funcionant al Girona convertint-se en un dels equips més realitzadors de la lliga on Felipe Sanchón, Acuña i, sobretot, Benja han anotat ja amb molta facilitat gràcies al bon treball col·lectiu d'un Girona que voldrà mantindre els llocs de privilegi.

La darrera visita del Girona a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en un partit força estrany, a la jornada trenta-cinc, i que els de la ciutat Immortal s'acabarien emportant per 2 a 3 sent el primer partit de la temporada que guanyaven fora de casa. Adrián Luna i Juvenal Edjogo-Owono pels nostres, mentre que Acuña, Luso i Moha serien els golejadors del partit.