divendres, 12 d’agost del 2011

Partidàs a la Nova Creu Alta


Cita a la Nova Creu Alta. A poc més d'una setmana per que comenci el campionat de Lliga a Segona Divisió A, el Centre d'Esports Sabadell s'enfronta a un equip de Primera Divisió com és el cas del RCD Espanyol. És sens dubte el partit més important de la pretemporada i l'estrena de l'equip de Lluís Carreras davant l'afició. Millorar el joc dels darrers partits i fer un bon partit davant els espanyolistes ha de ser l'objectiu dels arlequinats.

Serà el cinquè partit de preparació abans de l'inici de Lliga. Amb un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes i amb només dos gols a favor està clar que no està sent la pretemporada desitjada, però de ben poc serveixen aquests partit més que per acabar de conjuntar l'equip i als nous fitxatges. El d'avui serà una nova oportunitat, la penúltima abans del partit de Jerez. Contra el Badalona la setmana que ve, també a la Nova Creu Alta serà el darrer partit de pretemporada.

Lluís Carreras podrà comptar amb Álex Cruz un cop ha superat la sobrecàrrega que li va impedir jugar a l'Olímpic davant el Terrassa Olímpica i el passat dimarts a Reus. En canvi, Agustín serà baixa per una subluxació a l'espatlla i arribarà un pèl just pel debut a la Liga Adelante. Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, va donar ahir la llista de convocats en les quals figuren els jugadors del primer equip que no es troben lesionats i un bon grapat de jugadors del filial per suplir les baixes de jugadors com Javi Márquez, Albín, Dátolo o Forlín, a més del cas especial de Kameni. El partit donarà inici a les 21.30h.